reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Anusiasac klikasz prawym przyciskiem myszy na dany gif czy cos co chcesz wkleic i masz opcje....bierzesz kopiuj adres obrazka
i albo najpierw wpisujesz w poscie
B]wklejasz ten adres obrazka[B]
i gotowe albo masz przy pisaniu wiadomosci taki zolty jakby obrazek na tej szarej ramce i tam go wklejsz :-):-):-):-)

reklama
Cos mi nie wyszło ostatnio chyba z tym wklejeniem linka, wiec ponawiam próbe...
My z Niunia wybieramy sie tam gdzie rok temu w maju czyli do Zakopanego :-) a dokładnie tutaj. Jest tam duzo miejsca w pokoju na łozeczko i wozeczek :-)
Ps: link poniżej wkleja Iwonka :-)

Slicznie tam jest...ale w e czworke to juz by nie wzieli z zrszta te schody mnie przerazaja nie dla mojej Vanesski :) ale tak to bardzo ladnie :)

reklama
Do góry