AnnieLo
Majowe mamy'08
Jejku, dziewczyny, juz nie wiem jak wytrzymam do tego 23 pazdziernika, zeby w koncu zrobic to pierwsze usg...
Moglam pomyslec wczesniej i jechac gdzies prywatnie, myslalam "czas szybko zleci, w koncu to niedlugo", a jednak dluzy sie niemilosiernie... :sick:
Tak sie dobrze czuje, jakbym wogole w ciazy nie byla, nawet ta sennosc juz nie jest taka duza. Mam nadzieje, ze w brzuszku wszytko dobrze i poprostu mam bardzo grzeczne dziecko...?
Hm, a wie ktoras z Was, ze no, gdyby... cos sie stalo... (tfu, tfu wypluwam jak najdalej) to cos czuc? Koniecznie jest jakies krwawienie, czy moze nie byc? Jezusie, niech ten czas szybciej plynie...
Moglam pomyslec wczesniej i jechac gdzies prywatnie, myslalam "czas szybko zleci, w koncu to niedlugo", a jednak dluzy sie niemilosiernie... :sick:Tak sie dobrze czuje, jakbym wogole w ciazy nie byla, nawet ta sennosc juz nie jest taka duza. Mam nadzieje, ze w brzuszku wszytko dobrze i poprostu mam bardzo grzeczne dziecko...?
Hm, a wie ktoras z Was, ze no, gdyby... cos sie stalo... (tfu, tfu wypluwam jak najdalej) to cos czuc? Koniecznie jest jakies krwawienie, czy moze nie byc? Jezusie, niech ten czas szybciej plynie...
:-)

Inaczej tu jest niestety jakos tak...