Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i. Od dwóch tygodni czekam za wynikami na Na,K,Mg,Fe wiec wydaje się że powinny być szybko ale w naszej służbie zdrowia to nie jest takie oczywiste teraz powiedzieli mi że mam sobie przyjść po nie we wtorek to może już będą.Nie dość że chodzę prywatnie za wszystko muszę płacić to jeszcze tyle czekania.Przecież jakby mi się nie spieszyło z tymi wynikami to w ogóle bym ich nie robiła
. No ale cóż grunt sie nie denerwować :-)zawsze można poczekać kolejne dwa tygodnie.

biorą mnie nerwy a potem jest mi cholernie smutno:-(ale potem nadchodzi ten dzień z podwójną radością;-)

którzy stają na Waszej drodze...ja mam taką panią w pokoju w pracy i naprawdę baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę, że to już piątek i żałuję, ze weekend jest taki króciutki.....

Jak mój mąż jest w pracy to cały tydzień siedzę w mieszkaniu i nuda, nuda.
i będziemy na starych śmieciach:-). Tak więc chyba do Wawki już nie zajrzę podróż też jest wyczerpująca zwłaszcza dla Zosi :-(