M
madamagda
Gość
Ja mam w domku magiel, więc pieluchy, pościel przemagluję, hehe robię to pierwszy raz, moja teściowa zawsze maglowała.:-):-):-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja jeszcze nie moge bo u mnie od pażdziernika trwa remont i wszystko co bym wyprała i poukladała to i tak sie zakurzy mam tylko nadzieje że zdąze
wiem że przychodzi położna ale zanim ona przyjdzie i jej spytam to ten temat mnie meczy .
:-)
Mam tych pare stron do nadrobienia nie powiem ale jakos dam rade.Widzeże wydarzyło sie tyle rzeczy ,że jestem w szoku

!!!

, a dla Niuni muszę jakąś mniejszą torbę wykąbinować, uprać no i zacząć pakować ;-)a bo zapomne potem..Co do proszku dzidziuś (bo tak chwaliłyście)kupiłam go i jestem szczerze niezadowolona :--
-
-
-
-
-
-
-
-(.
Bardzo mi zapach nie odpowiada i nawet mąż powiedział,że nadaje sie do prania starych skarpet bo taki ma zapach eh przynajmniej już wiem ,że go nie kupie a prałam w nim ciuszki starszego syna i teraz spróbuje w innym .Może wam dzidzius odpowiada ale mi niestety nie........ dobrze ,że sa inne proszki ,
a prałyście może w płatkach mydlanych bo pamietam takie zamist proszku???![]()
Ja z Jelp'a jestem baaaaaaaaardzo zadowolona, chociaż droższy, ale warto, zresztą tak jak wcześniej pisałam moja siostra przy pierwszym dziecku nie kupowała później dla siebie proszku tylko prała w Jelp'ie i była też zadowolona :-)

No właśnie ja miałam zamiar prać w jelpie ale dziewczyny zachwalały dużo tańsze proszki bez jakielkolwiek różnicy (tylko cenowej)to spróbowałam a i teraz już wiem,że zostaje przy jelpie .A czy płynów do płukania też używasz z jelpa?A przecież jest jeszcze jelp soft 2w1 tez spróbuje![]()
, co prawda obiadek mam, ale jak przyjdzie mi na coś ochota to muszę to zjeść, dobrze, że nie za często mam takie zachcianki, przynajmniej nie męczę mężusia, żeby o 24 leciał do sklepu (moja siostra tak miała przy pierwszym)