Sama nie wiem bo w sumie jeszcze mam 8 dni do @ moze w weekend spróbuje. Zobaczę jeszcze ile mi moja cierpliwość pozwoli czekaćA kiedy testujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sama nie wiem bo w sumie jeszcze mam 8 dni do @ moze w weekend spróbuje. Zobaczę jeszcze ile mi moja cierpliwość pozwoli czekaćA kiedy testujesz?
To u mojej pierwszej corki spadło tętno i dusila się wiec szybko robili cc. Bez działającego znieczulenia [emoji24][emoji24] bylam tydzien po terminie. Mialam wywolywany porod. Córka dostala aby 2 pkt po porodzie. Jeszcze zapalenie płuc i leżała w szpitalu 3.5 tyg. 100 km ode mnie. Ja tam nie mogłam być przy niej. Dlatego w drugiej ciazy od razu powiedzialam ze ja sn nie będę rodzic bo mam traumę i tylko cc wchodzi w gre. Poród był ok. Ale później i tak nie uniknelismy kłopotów zdrowotnychJa byłam totalnie nastawiona na sn, ale Małej zaczęło skakać tętno i szybko podjęli decyzję o cc. Nawet nie zdążyłam się zorientować co się dzieje, tak szybko się wszystko toczyło. Pierwsze dwa dni były ciężkie ale starałam się jak najwięcej ruszać i jakos poszło. Po trzech tygodniach już całkowicie zapomniałam o cc.
Przykro mi [emoji852] trzymam kciuki za to by szybko udało ci się zajść ponownie w ciaze!!!Cześć dziewczyny tez miałam być majowa mama ale niestety po zrobieniu bety w dniu wczorajszym moja nadzieja juz zniknęłajutro jadę do swojego.lekarza na usg żeby sprawdzić co i jak i raczej odstawic leki i czekać juz niestety na pożegnanie się z moim dzieciaczkiem którym nie zdążyłam się nawet nacieszyć
![]()
Pod narkoza bo miałam maloplytkowość. A cc bo małowodzieMożna wiedzieć czemu pierwsze było cc? I to jeszcze pod narkoza [emoji54]
Ooo masaż szyjki miałam trzy razy robiony [emoji23] nic nie ruszyłoNa pewno tak będzietrzeba być dobrej myśli. Choć ja przy ostatnim porodzie już krzyczałam o cc
ale to było spowodowane masażem szyjki
bole porodowe to było nic w porównaniu z tym masażem
![]()
Ja miałam jeszcze niższą a po dwóch dniach urosło prawie pięciokrotnie.Dziewczyny czy myślicie że beta 33 jak na 3t4d to dobrze? Bo zaczynam świrować że to mało [emoji53][emoji53] jutro polece powtórzyć zeby sprawdzić przyrost. Okres powinnam mieć w czwartek i się boje....
Mam nadzieje bo już się zestresowałam. Jutro sie okaże jak przyrastaJa miałam jeszcze niższą a po dwóch dniach urosło prawie pięciokrotnie.
Myślę, że na tak wczesnym etapie nie masz powodów do zmartwień.
co do witamin, to ja biorę tylko kwas foliowy, po wizycie moja DR pewnie dodatkowo da mi magnez.. nigdy nie brałam zestawów witamin i pewnie brać nie będę, bo moja DR mówi, że one źle działają na dziecko. W końcu nie każda kobieta potrzebuje wszystkich witamin które są w tych zestawach, a nadmiar czasem gorszy niż niedobór...po badaniu krwi będę wiedzieć do brać.
co do porodu to ja strasznie chciałabym naturalnie.. ostatnie się nie udało i akcja skończyła się CC, mega to przeżyłam i przez tydzień się nie mogłam ruszać:/
@Dżasta :) jak tam?![]()

Jak na ten tydzień to dobrze nic się nie martw [emoji4]Dziewczyny czy myślicie że beta 33 jak na 3t4d to dobrze? Bo zaczynam świrować że to mało [emoji53][emoji53] jutro polece powtórzyć zeby sprawdzić przyrost. Okres powinnam mieć w czwartek i się boje....