Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witamy Cie:-) wiesz mnie kregoslup nie boli wyjatkowo, a przez ostatni rok wstawalam codziennie z placzem i bolem(po wypadku samochodowym) wiec mam odwrotnie. Blogi stan nic nie bolenia :-) ale moja siostra tez cierpiala z bolu plecow w ciazy. Kazda przechodzi inaczej.Odrazu zapytam bo w pierwszej ciąży nic takiego sie nie działo....potwornie boli mnie kręgosłup, czy ktoś tez tak ma?
WitamOdrazu zapytam bo w pierwszej ciąży nic takiego sie nie działo....potwornie boli mnie kręgosłup, czy ktoś tez tak ma?
Kontrolnie w ktorym tyg robisz krzywa?@gooskaw ja tez miałam cukrzycę ciążowa i jadłam tyle ile trzeba a jak ginekolog zobaczył że w 7 m.c. schudłam 3 kg to powiedział że moja dieta jest za drastyczna [emoji23] i że w ciąży powinno się tyc i że normy co są teraz to iles lat temu były wyższe i bym nie miała żadnej diety. I szczerze przestałam przestrzegać dietę to miałam lepsze cukry [emoji849] a teraz jeszcze krzywej nie zrobiłam ale niedługo mnie czeka
Kontrolnie w ktorym tyg robisz krzywa?
To juz tuz tuzJa chodziłam prywatnie i sie zapisałam na 6.11 na NFZ zdrowia to z lekarzem się dogadałam że zrobimy za "darmolca" wszystkie badania to będzie 12-13tc
Dzień dobry, co tu taka cisza [emoji4]
Jak się dzisiaj czujecie?
Justjestem jak Marceli, zdrowieje? Pakujesz się już na wyjazd?