Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ej A my Ślązaczki???- mamy się pogniewać??-- jesteśmy bardzo przyjazne!
. Gooskaw zdziwił mnie mój mąż ...powiedziałam że kupiłam getry i kurtkę a On, że spoko...kurde nawet nie dał mi szansy się popisać
. Smile przejeżdżałam więc wczoraj koło Ciebie w drodze do Ikea
![]()

Dzisiaj "shoppingował" się mój mążTo jak się przeprowadzę to będę wyszukiwać Cię po kurtce ciążowe z HM!
To powiedz mężowi, że dzisiaj też lecisz na shopping.jeszcze jakieś bluzki i butów Ci brakuje do kompletu
![]()

Dzisiaj "shoppingował" się mój mążA ja już nie ma siły ani gotówki
- zrobiłam obiad i padam na pysk..
To cudowne takie świętaA mężowi jak poszły zakupy?
To cudowne takie święta![]()
- mój brat też mieszka za granicą ale na święta nie udaje im się zjechać..W tym roku spędzamy święta u szwagierki z teściami...Jeden rok z moimi drugi z męża rodzicami.Dwa razy dałam się namówić na 2 wigilię i nie dość że odchorowywalam to jeszcze i tak każda mama była obrażona że za szybko wychodzimy i za mało jemy... :/- u nas się tak nie da
. Kapustki zazdroszczę bo uwielbiam- nawet jutro do rybki kupiłam
.- my co roku na święta robimy tort makowy w białej czekoladzie , karpia i pierniczki...resztę raz jedna raz druga mama. Pierogi najlepsze robi teściowa ale makówki czy barszcz to specjalność mojej mamy
. Co do zakupów to mąż zadowolony ale polować będziemy po świętach- On raz - szybko- bo nienawidzi zakupów
- i Ja tysiąc razy
- bo dla młodego i dzidzi
. P.S. Czy twojemu synkowi też stopa tak szybko rośnie?
![]()
ze słodyczy to u nas pierniki, ale w same święta to ich nie jemy. Na święta robię lody piernikowe z polewą wiśniową, sernik z mandarynkami, a ciocia robi dużo słodkiego.. makowców, ciasteczek.. to zawsze coś mamy jeszcze od niej
Wyślij przepis na ten tort makowy. Biała czekoladę uwielbiałam niestety
Moja mama robi makówki, ale ja tego nie jem. Nie lubię rodzynek :-/