Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W którym tygodniu jesteś, że lekarka zdziwiona że tak szybko? Gratuluję że z Dzidzia wszystko wporzadkuLekarka trochę zdziwiona była, że mój gin tqk szybko kazał mi robić polowkowe, ale generalnie, co miała zbadać to zbadala
mysle że każda z nas już lepiej się czuje i pochlaniaja codzienne obowiazki domowe( ja tak mam) a jesli chodzi o forum ja podchodze do tego raczej luznie na zasadzie wymiany zdan od kogos bardziej doswiadczonegoMnie narazie przeszło chociaż tak się przeziebilam że 2 tygodnie mnie trzymało pomogły dopiero inhalacje
Ale tu cisza ostatnio. Jak sledzilam posty przed tym jak napisałam to dziennie było po kilka stron a teraz jak jest strona to jest dobrze. Myślałam że będzie wsparciem dla mnie to forum a tu widzę że większość dziewczyn zapewne na zamkniętym pisze. Szkoda że wcześniej nie odkryłam tego forum
No wlasnie nie mam zamiaru moczyć się w 40 st z emerytami, tylko skorzystać z t6ch basenow zewnętrznych ktore są przyjemnie cieple ale nie gorące.@Ziebulka zazdroszczę wypadu w góry. Na termy poszłabym. Aż taka gorąca ta woda przecież nie jest. Jedynie co balabym się infekcji. Ale jak Ciebie nie łapią.. mnie w pierwszej ciąży nic, ani raz, w drugiej raz, a teraz kurde już chyba z trzeci :-/ w drugiej ciąży lekarz mi powiedział, żebym po basenie wzięła profilaktycznie Abiofem. Przywraca naturalne ph i jest bezpieczny w ciąży. To krem w jednorazowej tubce.
A gdzie jedziecie? Na Chochołowskie? W wakacje byliśmy na termach Bania, a po drodze w Bukowinie u Gesslerowej na uczcie. Mniammmm.. A termy to sama nie wiem, ktore fajniejsze.
Pisz, pisz my podobne jestesmy w marudzeniu i zamartwianiu na wyrostJa czytam was codziennie, ale nie mam nic ciekawego do powiedzenia, to nie piszeznowu zaczynam się stresować czy wszystko jest okej a do wizyty został jeszcze tydzień, tak więc no.... Nie będę wam tu marudzić
![]()