Dżasta :)
Fanka BB :)
Oo kochana to dawaj znać co i jak po wizycieA ja przyspieszyłam swoją wizytę i....idę dzisiaj [emoji16] proszę o kciuki [emoji6]
Tak wogole to przyznać się czyja to sprawka że jesteśmy na głównym [emoji41]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oo kochana to dawaj znać co i jak po wizycieA ja przyspieszyłam swoją wizytę i....idę dzisiaj [emoji16] proszę o kciuki [emoji6]
Tak wogole to przyznać się czyja to sprawka że jesteśmy na głównym [emoji41]
Dziękuję kochana [emoji8] napisz co u Ciebie ? Jak fasolka sie rozwija ?Hej dziewczyny! Jestem z kwietniówek i przyszłam zajrzeć co u Was![]()
Jesteście już na głównych wątkach [emoji2][emoji2]
Dżasta- testuj, testuj [emoji1] ja zrobiłam trzy z negatywami, ale czwarty już był pozytyw. Jak masz być w ciąży to będziesz [emoji12] a może dowiesz się wcześniej.
Dla wszystkich ciążówek gratulacje, a dla testujących powodzenia i trzymam kciuki!
No to jeszcze raz Gratulacje za piękną betęWłaśnie odebrałam wynik bety 33bardzo się cieszę.
Dziewczyny myślicie, że warto testować w 28dc ? Skoro mam 28-29 ? Bo wychodzi, że 28dc mam w środę i mam wolne, więc może bym zaryzykowała ?![]()
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy bylam po 2 tyg urlopu. Szybko zleciało bo mnóstwo roboty było. I czekam ciagle czy coś w przyszłym tygodniu @ przyjdzie czy może przez kilka miesięcy nie [emoji4] i ciagle wsluchuje się w swój organizm i nie wiem czy faktycznie pobolewa mnie podbrzusze czy po prostu moja psychika chce by mnie pobolewalo [emoji23][emoji23] chodze wszedzie i wszystko wacham i normalnie jakbym miala juz wech wyostrzony [emoji23][emoji23][emoji23] jakie wy macie objawy? Może jeszcze coś znajdę u siebie [emoji23][emoji23]
No i już po [emoji4] jest jeden pecherzyk w macicy i z pęcherzykiem żółtkowym na resztę trzeba czekać woec następna wizyty tak jak było planowane za tydzień bo ciąża według usg młodsza o tydzień ale o tym akurat wiedziałam bo wiem kiedy miałam owu

Oo witaj i gratulacje [emoji5]
Życzę wysokiej bety [emoji106]
A jakie masz cykle ?

Ja mam różnie cykle od 26 do 32 teraz ostatnio wyszło że okres ma być w czwartek na 28 dzień. Ale dziś juz beta wyszła![]()