Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana forum jest duzo, poszukaj jeszcze jakiegos i zmien nick i fotke i badz incognito. A Nam tylko od czasu do czasu napisz co tam u Was, bo zapewniam Cie ze kazda z nas mysli o Tobie :-) szkoda ze tak wyszlo, szkoda ze Ciebie nie bedzie. Stanowczo bedzie Ciebie tu brakowac. Wazne ze z Toba i dzidziusiem jest wszystko okej. A jesli chcesz pogadac z ktoras z nas to zawsze jest PW :-)Dzien dobry dziewczyny i do widzenia na stale niestetynaprawde boli mnie to okropnie bo to bylo jedyne miejsce dla mnie gdzie czulam sie dobrze i moglam rozmawiac o sobie a teraz zostalo mi to odebrane
niestety sprawdzily sie moje obawy i to na 100% stad wyplywaja informacje na moj temat, zatem wiecej nie wyplyna. Nie jestem pewna czy osoba czytajaca jest uzytkownikiem czy zna kogos z naszej grupy dlatego nie bede ryzykowac rowniez forum zamknietym. Niestety musze was opuscic
![]()
![]()
strasznie ale to strasznie mi przykro. Mam nadzieje ze osoba podgladajaca i wscibiajaca nos w moje zycie jest zadowolona z siebie teraz. Buziaki kochane i powodzenia, trzymajcie sie cieplo, zdrowo i oby wszystkie wasze malenstwa tez byly perfekcyjnie zdrowe. I dziekuje za cale wasze wsparcie! Bylyscie jedynym moim wsparciem i dobrym slowem
teraz musze radzic sobie sama.