Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale tu chyba nie tylko chodzi o sytuację Kari? Tylko o nas wszystkieNo to może Kari niech da znać czy tam do nas wroci
mi przyjaciółka zapowiedziała że mogę się spodziewac babyshower więc taki balon również będzie@patula86 takie niespodzianki są popularne na Baby Shover, ale u nas się raczej rzadko takie imprezy praktykujeTak mi się to spodobało, że postanowiłam przygotować taką niespodziankę na Święta.
strasznie mi przykro że musisz nas opuścić. Mam nadzieję że ta granda która tak uprzykrza Ci życie dostanie za swoje. Nie rozumiem jak można być takim człowiekiem.Dzien dobry dziewczyny i do widzenia na stale niestetynaprawde boli mnie to okropnie bo to bylo jedyne miejsce dla mnie gdzie czulam sie dobrze i moglam rozmawiac o sobie a teraz zostalo mi to odebrane
niestety sprawdzily sie moje obawy i to na 100% stad wyplywaja informacje na moj temat, zatem wiecej nie wyplyna. Nie jestem pewna czy osoba czytajaca jest uzytkownikiem czy zna kogos z naszej grupy dlatego nie bede ryzykowac rowniez forum zamknietym. Niestety musze was opuscic
![]()
![]()
strasznie ale to strasznie mi przykro. Mam nadzieje ze osoba podgladajaca i wscibiajaca nos w moje zycie jest zadowolona z siebie teraz. Buziaki kochane i powodzenia, trzymajcie sie cieplo, zdrowo i oby wszystkie wasze malenstwa tez byly perfekcyjnie zdrowe. I dziekuje za cale wasze wsparcie! Bylyscie jedynym moim wsparciem i dobrym slowem
teraz musze radzic sobie sama.
Jeżeli chodzi o wątek zamknięty to mi to obojętne. Gemeralnie ja mam zasadę nie pisania az takich zwierzen bardzo osobistych. Bylam na nie jednej grupie i forum i nawet te grupy zamknięte mają to do siebie że nigdy się nie wie kto jest po drugiej stronie. Nie znamy się osobiście więc nie ma tutaj mowy o tym by być kogoś pewnym.Dziupla nie martw się na pewno kiedyś założymy zamknięty. Doczekasz się [emoji4]
Ok. mi tez obojetne. Zrobcie jak chcecie. Juz to bylo pisane kilka razy.Ale tu chyba nie tylko chodzi o sytuację Kari? Tylko o nas wszystkie