Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja przez wiele lat grałam w kosza@Rossiczka chociaz dobrze latało ?![]()
ja przez wiele lat grałam w koszaWiec sama sobie odpowiedz
A jeszcze jakie słownictwo....
![]()
ale pewnie dla Ciebie w tamtym momencie to juz takie nie bylo. Chociaz teraz mozna sie posmiac :-) 
Ja mam tak samo!No to nie tak, mój partner potrafi zachować się przy stole, nie mlaska i nie gada z pełna buzia. A dzieci to całkowicie inna bajka, jakoś nigdy nie przeszkadzało mi, albo po prostu mój mózg to z góry olewa. No i nic z tym nie zrobię, jak to kiedyś stwierdzili, to chyba mizofonia? nie toleruje tego i po prostu nie będę. To nie zaden mój ciazowy wymysł, tylko mam tak od dzieciństwa.
Tak, to się tyczy różnych dźwięków, pociągania nosem, chrapania tez. Poza tym nie powiedziałam tego chamsko, tylko zasmialam się do nich ze wychodzę, żeby się nie denerwować.
Okej, jestem dziwna, nie przeczę [emoji28]
ja jestem nerwus i furiatyk. Ale szybko mi przechodzi. Posprzątałam i śmiałam się do męża że jestem psychiczna, a On stwierdził że lepiej że do tego doszłam późno niż wcale. Pojechał do cukierni i tyleDla mnie z perspektywy osoby ktora to czyta musialo byc to zabawneale pewnie dla Ciebie w tamtym momencie to juz takie nie bylo. Chociaz teraz mozna sie posmiac :-)
Rzut za 3 pkt na pewno !![]()