Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Widac ze ominelo Cie na otwartym watku wielkie poruszenie kiedy to krwawienie bylo jednym wielkim halo.Dziewczyny dajcie spokój.... Wierzycie komuś kto wszedł na forum kilkanaście dni temu, nic nie napisał, a teraz sieje plotki....? Rossiczka a akurat kto jak kto, ale ty powinnaś dobrze wiedzieć dlaczego kari zachowała się tak a nie inaczejpoza tym, czy ona krwawila? Bo ja jakoś tego nie pamiętam. Ostatnie to nie znalazła tętna, ale o krwawienit wtedy nie było chyba nic
przepraszam że akurat będę jej trochę bronić, bo znam ją dłużej i jej sytuację, dlatego akurat rozumiem jej zachowanie. Ale, każdy ma prawo do swojego zdania
![]()
Oczywiście że przed sercem było o krwawieniu. Ja niestety mam doskonałą pamięć.Dziewczyny dajcie spokój.... Wierzycie komuś kto wszedł na forum kilkanaście dni temu, nic nie napisał, a teraz sieje plotki....? Rossiczka a akurat kto jak kto, ale ty powinnaś dobrze wiedzieć dlaczego kari zachowała się tak a nie inaczejpoza tym, czy ona krwawila? Bo ja jakoś tego nie pamiętam. Ostatnie to nie znalazła tętna, ale o krwawienit wtedy nie było chyba nic
przepraszam że akurat będę jej trochę bronić, bo znam ją dłużej i jej sytuację, dlatego akurat rozumiem jej zachowanie. Ale, każdy ma prawo do swojego zdania
![]()
Dziewczyny dajcie spokój.... Wierzycie komuś kto wszedł na forum kilkanaście dni temu, nic nie napisał, a teraz sieje plotki....? Rossiczka a akurat kto jak kto, ale ty powinnaś dobrze wiedzieć dlaczego kari zachowała się tak a nie inaczejpoza tym, czy ona krwawila? Bo ja jakoś tego nie pamiętam. Ostatnie to nie znalazła tętna, ale o krwawienit wtedy nie było chyba nic
![]()
Widac ze ominelo Cie na otwartym watku wielkie poruszenie kiedy to krwawienie bylo jednym wielkim halo.
I pomysl ze skoro nie tylko jedna osoba tak mysli to cos na rzeczy musi byc.
Oczywiście że przed sercem było o krwawieniu. Ja niestety mam doskonałą pamięć.
Wiem dlaczego zniknęła z zamkniętego, to jej decyzja, nikt nic złego jej nie napisał. Uważam że tamten post i tak był bardzo wyważony ;-)
Napisałam że nie mam dowodu, ale uważam że o tą osobę chodzi, bo sporo rzeczy się spina w całość i tyle
Ja czytałam wszystko od początku, nie udzielałam się wtedy.
Był post o krwawieniu..
Jednak, troche rozumiem jej sytuację i wierzę że to było jedyne z niej wyjście, bardzo nie fajne ale jednak.
Ludzie są okropni i lipa, że w ogóle doszło do tego, że tak się to skończyło.
Ogólnie grupa zamknięta powstała zaraz potem.
A teraz tak sobie myślę o tej grupie zamkniętej.
Nie chciałabym już na do niej dołączać.
Pewnie wszystkie dziewczyny tam już zrzyte, super się znają.
Tu jest fajnie .