Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To tak jak i jaALE! Wiecie jaki mój mąż jest? Kupił mi prezent na urodziny. Przyszedł w dwóch paczkach. Pudełka całkiem sporawe. A on mi nie chce powiedzieć co to jest ;( buuuuuu
![]()
Jak dwa pudła to może wózek [emoji23] [emoji23] [emoji23]Jeju! My też jesteśmy ciekawe.. przekaż mężowi proszę, żeby napisał tu na forum, a my Ci nic nie powiemy. Niech tylko Ciebie męczy..![]()
Też je kupiłam jakiś czas temu, bo faktycznie są malutkie do połknięcia oraz bardzo wyważony skład i ta same reakcja co po mama dha+ - mdli mnie jak tylko tabletka do żołądka dojdzie. I trzyma taki stan kilka godzin.Jesteście wariatki!Aż tak duże te pudła nie są [emoji14]
A co do witamin, to ja poczytałam sobie u Pana Tabletki i wybrałam te, które wg mnie były optymalne (cena do jakość i czy faktycznie wszystkie dodatkowe witaminy są potrzebne).
Link do: #2 Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
Wybrałam Pregna Plus![]()