niuniaa
Fanka BB :)
Niuniaa - haha, muszę to u Mojego zastosować. ;P
uwierz mi pomoglo taki milutki i spokojny sie zrobil :d a na poczatku gada ze on musi do pracy to nie bedzie wstawal po nocach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niuniaa - haha, muszę to u Mojego zastosować. ;P
, teraz nie prosimy o nic bo zle zyjemy, ale tez nie ograniczam z tego tytulu kontaktow, wiem ze jak sie kiedys polepszy nie odmowia, choc nie wiem jak to teraz bedzie przy dwojce jak nie zareagowali na 2 wcale
moi sa strasi schorowani i balibysmy sie im zostawic, mozemy owszem na chwile jak do sklepu czy cos mam jechac to moge zostawic mlodego ale dluzej nie ma opcji...i to tylko wtdy jak jade do nich..wiec w sumie musimy liczyc na siebie bo tescie ogolnie jeszcze pracuja bo sa dosyc mlodzi i nazostawienie malenstwa i pojscie do pracy musze poczekac az pojdzie do przedszkola...

ale ten człowiek jest wart żeby poczekać...
my mamy 48 m2. Niby nie jest to jakieś małe mieszkanie, ale dla mnie jest strasznie ciasne, a właściwie mało funkcjonalne. Mamy w planach za jakiś czas budowę domu (działeczka jest), więc tu nie inwestujemy za dużo. Nie robiliśmy np żadnej zabudowy i jakoś ciężko mi się pomieścić w tych małych szafach z ubraniami i innymi rzeczami. Ale dzidzia musi się zmieścić