Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przyszlytata- zobaczymy zobaczymy Twoja zonka nam tutaj wszytsko napisze heheh a ty myslisz ze u Was cora czy syn bedzie ?opowiadaj
![]()
może być ciekawie ;-)Mi sie wydaje ze to dlatego Natuszka ma wiecej bo tyle samo płaci sie zysku za żonę co za siebie.Witam mamuski
My mieszkamy w domku, ponad 70m2, salon, dwa pokoje, duza kuchnia, lazienka i 2 korytarze, w zupelnosci wystarcza
Co do witamin to biore PRENATAL CLASSIC i lekarz nie kazal brac dodatkowo kwasu foliowego, bo wystarczajaca ilosc jest w tych witaminach... wiec nie bierzcie wiecej niz trzeba
jak sie dzis czujecie??? mnie glowa pobolewa i zmeczona dziwnie jestem.. milego wieczorku ;-)
Natuszka na chorobowym dostaniesz tyle ile masz na umowie, ja tez poszlam na taka sama syt i bede miala 1600 na umowie na reke, wiec tyle dostane na chorobowym, a na macierzynskim, pierwsze pol roku 100% platne pozniej kolejne pol ponoc 80%, ale zawszce cos nic nie miec nic.. a troche duzy masz ten zus, bo ja bede placic ok 500 za miesiac..
Było widać praktycznie wszystko, kości czaszki, doskonale kręgosłup, kości kolan, łokci itd, niesamowite, nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę moje maleństwo, w takim wymiarze.