reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

hej, hej ...
pogoda paskudna - leje :dry: szaro, buro :baffled:

w nocy męczyły mnie mdłosci :szok: znowu ... rano też, zjadłam kanapkę, na chwile przeszło ... w pracy herbatkę wypiłam i w kiblu siedziałam ... łe... aż mnie gardło boli :shocked2: przeżyć dzień jakoś ;-)

SAGAA cała nasza trójka uwielbia szpinak ;-) zaczęłam jeść dopiero w ciąży z Mrówkiem :tak: i od tamtej pory wcinam namiętnie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z rana :tak:

Jak samopoczucie?

Tak się zaczęłam zastanawiać, czy nie biorę tego kwasu foliowego za dużo :confused: 0,4 mg w witaminkach + 2 x 0,4mg osobno.. to w sumie 1,2mg dziennie :confused: ale lekarka mówi, że tak mogę brać...
Sama nie wiem....

Kupiłam też wczoraj ten prenatal grip - liczę, że na przeziębienie pomoże. Katar zapycha mi nos :nerd:

Witam i ja

Majka już w przedszkolu a ja się zabieram za drugie sniadanie

u mnie mdlosci sa ciagle najgorzej wlasnie rano zanim cos zjem to mi slabo w glowie mi się kreci a jak cos zjem to jest mi niedobrze ale już bliżej końca I trymestru :-)

wogole to ja nie obstawiam ze może być cos nie tak w sumie to jeszcze nawet serduszka nie slyszalam ale wierze ze dzidzia w brzuszku rozwija się i już za tydzień uslysze to serduszko

STRACIATELLA-ja tam nie wiem,ale jabiore 0,4.. tak mi zalecil lekarz i tak wszedzie pisza..ale moze mozna wiecej..ja od rana w pracy,nie wyspalam sie jak zwykle,jeszcze moj maz nie mogl spac i pol nocy sie tarabanil po mieszkaniu,myslalam,ze go zabije..a teraz mi sie oczy zamykaja,w ogole od wczoraj jakas strasznie nerwowa jestem,wszystko mnie wkurza i wszyscy:wściekła/y:

Perelka, ja ostatnio też miałam takie bóle i żołądek strasznie mnie bolał przez 3 dni :/ ale jakoś samo przeszło :happy2:

Straciatella, jak lekarka mówi że jest ok to chyba nie powinnaś się martwić :)

KPe, ja to taka nerwowa już od dawna chodzę :/ jakbym miała PMS 24 godz...

Ja to spać już nie potrafię, odliczam godziny do wizyty :p jeszcze 7 godz 20 min :-) muszę się czymś zająć bo chyba zwariuję ;)

Ostatnia edycja:
Straciatella niekt dziewczyny maja nawet 5mg przypisane, więc spoko... Ja biorę 2x 0,4mg bo taka dawkę brałam w Prenetal Classic zanim gin mi kazał odstawic...

I zdrowia kochana ;-) u mnie nadal katar i kaszel... I paskudna pogoda. M pojechał zawieźć teściowa do sanatorium na suwałki, 550km w jedną stronę po polskich drogach. Pewnie wróci nad ranem =-O

Ostatnia edycja:
Nie denerwujcie sie dziewczyny, melisa, techniki relaksacyjne:)

Nie dowiary ale spałam od 24 do 4.10 8-) a potem od 5.30 do 7.50 wow

A dziś odebrałam wyniki i mam za niskie żelazo. Tez nowość dla mnie.

Tak pisalyscie o tej becie ze tez sobie zrobiłam, wynik jutro.

reklama
Nadzieja - dziękuje :tak: jak się dzisiaj czujesz?

mamunia
- to czym prędzej uzupełnij poziom żelaza, bo później będzie tylko gorzej...

Moja pierwsza ciąża ciągnęła się pod nazwą - ANEMIA, ŻELAZO, B12.. brałam domięśniowo, tabletki... szpital przez przeciążoną wątrobę :nerd: masakra. Oby to się nie powtórzyło..

Do góry