Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nanncy- bliźniaki??Coś musiałam przegapić.

Tez zakupiłam juz spodnie ciążowe, nie dlatego żebym przytyła ale jakoś te normalne mnie uwierają w brzuch. Kupiłam jeansy jedne w c&a rozmiar 42 i drugie w h&m rozmiar 44 i obie pary stwierdzam ze za obszerne są... Cóż trzeba bedzie poczekać chwile. W sklepie wydawały sie dobre, specjalnie nie chciałam obcisłych ale teraz mi lecą z tyłka.
Tez zakupiłam juz spodnie ciążowe, nie dlatego żebym przytyła ale jakoś te normalne mnie uwierają w brzuch. Kupiłam jeansy jedne w c&a rozmiar 42 i drugie w h&m rozmiar 44 i obie pary stwierdzam ze za obszerne są... Cóż trzeba bedzie poczekać chwile. W sklepie wydawały sie dobre, specjalnie nie chciałam obcisłych ale teraz mi lecą z tyłka.
Moj M sie cieszy ze zostanie tatusiem. ale martwi sie ze nie zdazy z remontem
Bo my dostalismy mieszkanie po babci i trzeba zrobic generalke. A dopiero mamy zrobiona kuchnie wiez zostaje lazienka, dwa pokoje i przedpokoj.
A tak z innej beczki mowil wam lekarz czy za kazdym razem przed wizyta macie robic morfologie i mocz. Bo mi kazala za kazdym razem robic mocz napewno. Nie moge doczekac sie juz wizyty 24.10 a tu jeszcze tyle trzeba czekac![]()

przepraszam Cię crystaleye, ale ja to samo myślę o mojej. ze mojej nikt nie przebijea co do teściowej to napewno zadna nie przebije mojej. Moze kiedys opowiem![]()
ale to tez może kiedys opowiemTak właśnie sie rozglądam za jakimiś spodniami ciazowymi. Brzuch mi jakoś szybciej puchnie i faktycznie biodrowki które stanowia 90% moich spodni zaczynaja uciskać. No i jeśli mam teraz wyjść do ludzi zostają mi maxi spódnice :/ najwieksza zagwozdką pozostaje kurtka, bo jestem z tych wybrednych - jak chyba każda baba :d