dziewczyny w koncu doczytałam....

a więc teraz kopiuje to co pisałam w notatniku
Nadzieja lotos ja tez bliźniak

. Urodzona 22 maja

mam nadzieje ze dzidzia zrobi mamie prezent.
Teraz troche na temat forum.
ja tez tak często sie nie wypowiadam bo szczerze to wkurw*** mnie ta sytuacja z tym forum.
i jakies głupie dopiski typu: "Napisze na odpowiednim forum"
tez wyraziłam swoje zdanie na początku i powiedziano mi ze mam czekac na zaproszenie....
i dalej nic .Ja niestety nie mam czasu zaglądać dziennie po kilka razy. I szczerze to bardzo sie ciesze ze to forum zostało usunięte

Aż chce mi sie znowu pisać

aniu//- twoja córeczka przekochana

trzymam za ciebie mocno kciuki

straciatella- faceci juz tak mają. Moze maż ma faktycznie cięższy okres. MOim zdaniem powinniscie pogadac

:*
a co do teściowej to napewno zadna nie przebije mojej. Moze kiedys opowiem

nadzieja- amino pomidorowa.... mniam mniam podziel sie
Magda190487- JA W ZABOBONY NIE WIERZĘ

TEZ JEM OGÓRY

w pierwszej ciazy miałam taka zgage ze myslałam ze umre.
wiec niby syn miał sie urodzic z włosami... a łysy jak kolano do 2-go roku zycia

zresztą dalej ma włosy
jak piórka
perełka- ja w pierwszej ciazy tak miałam. tez schudłam. teraz musze wmuszac w siebie jedzenie

chodzi za mna sałątka warzywna
makao- u nas nas tez hanka

a co do chłopca to jeszcze nie wiem. jakos żadne męskie na dzień dzisiejszy mi sie nie podoba
Ewelinka- z tym śluzem to ja tez tak mam. muszę chodzić z wkładką non stop. i to czasem tak glut poleci..
sorki za dokładny opis

, a test super srawa

ciekawe czy to prawda
pat&mom- pajac przeuroczy

tez sie zakochałam
An Ka- ja miałam to samo w niedziele u ginekologa,jak czekałam w kolejce. Tez myslałam ze puszcze pawia.....
a co do pytania czy faceci sie cieszą- to wydaje mi sie ze mój mąż TAk. ale wylewny nie jest...Nigdy nie był.
Chociaz ostatnio myje gary,robi pranie i nawet zdazy mu sie obiad( a raczej kolacje) zrobic. I to tak sam od siebie....
perełka, pysia
[*]-dla waszych aniołków
Dorota- witaj

ja tez juz mam jednego trzylatak

z jakiego miesiąca??
Ptysia- super ze sodnie dobre

ja tez zamówiłam na allegro, ale rodzice mi w listoppadzie przywioza jak przylecą
do krainy deszczowców
szuszunia- ciesz sie ze poród był "fajny" jesli mozna tak powiedziec. Ja miałam straszny. Wiec mam nadzieje
ze teraz bedzie lepiej