Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
staram się nie ryczeć, ale to już chyba schyłek hormonów ;-)Aśku nie martw się. Teraz na koniec wszystkie puchniemy a jeszcze przy takiej temperaturze. Ciśnienie w sam raz. Ja często przy badaniu mam po 140/85 ale się nie martwię bo robię sobie pomiary sama w domu i jest ok. Sprawdzą szybko co z Wami i wrócisz spokojna do Mrówka i męża. A potem dalej będziemy czekały na jakąś akcję :-) Głowa do góry![]()

a lubię jak wszystko idzie zgodnie z moimi założeniami ;-) tak samo jak przez moje płaskie brodawki miałam problemy z karmieniem Mrówka i on biedny tracił na wadze :-( wtedy teściowa kazała włączyć mleko modyfikowane ... kupując mleko łzy mi leciały strasznie ;-) zapłakana byłam, bo nie tak to sobie wyobrażałam ;-) co prawda mleko modyfikowane odstawiliśmy po kilku dniach, ale z racji problemu z moim sprzętem, odciągałam i karmiłam cyckowym mlekiem ;-) jakoś łatwiej było mi to przełknąć, aczkolwiek gryzło mnie to strasznie długo ;-) i strasznie mocno ;-)