reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

reklama
martyyna ciesz się tymi 10 minutami :) mój urok jest taki, że jak zaczynają się skurcze porodowe to są od razu co 2-3 min i nasilają się .... a przy końcówce to już jeden wielki skurcz :tak: dasz radę kochana :) aa i wcale nie rodzę krótko ;)

Ooo, super dziewczyny że się rozwija! Co do aktywnego porodu to u mnie też było z tym średnio ;/ ale nie chcę już o tym myśleć :p. Jestem mega głodna, nie najadłam się śniadaniem w ogóle ;/

hej

taka piekna dzis data moze ktorys dzieciaczek sie skusi wyjsc ;-)

iza_marta &&&&&&&&&&& zaciskam mocno kciuki oby sie udalo !

martyna powodzenia !!! &&&&&&&

Witam nadal w dwupaku. Mój maluszek za nic nie chce wyjść :-( Wczoraj wybraliśmy się do ZOO do Czech, chodziliśmy chyba z 4 godziny non stop, wieczorem seks, a tu nic się nie rozkręca. Dzisiaj na 13 mam wizytę w szpitalu na KTG, ciekawe co mi powie, czy rodze czy nie. Skurczy nie mam i trace nadzieje na poród :-(
Pampuszek gratulacje !! Zazdroszczę, że masz już przy sobie maleństwo. :tak:

Ktoś jeszcze urodził? Bo nie doczytałam.

Martyyyna rurka ma rację ciesz się tymi 10 minutami:-) kochana powodzenia, trzymamy kciuki :-)
Iza coś zamilkła, więc się może rozkręcilo :-)
Pampuszek te szpitalne posiłki :-) ja cały pobyt byłam głodna :-)

reklama
Do góry