reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

reklama
Ja to nawet pewna nie jestem czy miewam te skurcze :( cos na wieczor pobolewa ale to rownie dobrze moze byc z chodzenia, sprzatania czy od jedzenia. Najbardziej mnie tylko denerwuje ze poczatek ciazy mialam taki ciezki. Wszystko mnie bolalo co chwila myslalam ze sie cos stanie zlego a teraz w 9 miesiacu nic. Przedrzalam 8 miesiecy a mala sie widac tam teraz dobrze zaklimatyzowala. I nawet jej tlumaczymy zeby juz wyszla bo czas a ona nic...

reklama
Ja właśnie wróciłam ze szpitala. Zrobili mi usg i test OCT. JEDEN!!! marny skurcz!! Ale najważniejsze, że z Juniorem wszystko w porządku, nie ma zwapnień na łożysku, przepływy dobre i dużo wód płodowych. Dobrze mu u mamusi!! Jak mnie przez weekend nie ruszy, to w poniedziałek kolejny test OCT pewnie indukcja!!

w4sqyx8dhthdtb0n.png

Do góry