Dziewczyny ja caly czas chodzilam po szpitalu. Maz przyjezdzal na caly dzien i pomagal mi chodzic przez kilka godzin po korytarzu.
Mama.O. swietnie, ze bedziecie razem :-). Ja bym skakala z radosci :-).
Dziewczyny macie jakies super sposoby jesli chodzi o pielegnacje noworodka, bolesnych sutkow czy moze pielegnacja krocza?
Ja mam obsesje na punkcie krocza, bo wczoraj bylam w ambulatorium, bo mi poszedl jeden szew. Powiedzieli, ze nic z tym nie zrobia poniewaz nie ma takiej potrzeby. Dostalam antybiotyk i odeslali mnie do domu. Z tym, ze ja mam dzisiaj wrazenie, ze mi poszly cale. Ale jak bylam w ambulatorium tez tak sadzilam i teraz nie wiem co i jak i sie martwie i boje.
Oprocz tego dalej sie zle czuje po porodzie. Nie jestem w stanie sama zajmować sie dzieckiem. Dzisiaj musieli przyjechac moi rodzice, bo maz musial jechac cos zalatwic a potem musial szybko wracac,bo znow zaslablam. Dalej leze, bo nie jestem w stanie wstac a wczoraj spalam ponad 12godz z malymi przerwami na karmienie i jak tylko sie przebudzilam to cos majaczylam tylko, ze to trwalo dlugi czas i nie wiedzialam co sie dzieje. Przykro mi strasznie, bo nie moge zajmowac sie coreczka tak jak bym chciala a coreczka jest wspaniala.