reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

reklama
juuustysienkaaa miał mąż kupować jak urodzę, bo moja mama tak wierzy w te zabobony, a że mieszkamy z nią to trudno byłoby je ukryć :-D Ale pojechaliśmy, zamówiliśmy i gitara :tak: Mieliśmy kupić, ale akurat te co chcieliśmy to już bylo zamówione i muszą sprowadzić ;-)

Mama O. a co Ci lekarz powiedzial na te nogi?? Bierzesz cos na to? Bylam u lekarza. Poki co ide na usg Dopplera zyl bo D-dimery mi wyszly za wysokie nieco i mam dusznosci. Boje sie bardzo. Oby to nie bylo nic powaznego...

MonikaZgierz kto zapomnial ten zapomnial ja nie zapomnialam gratuluje!!!!!! Hej Wik!!!!
Martynia gratulacje:-)
Czekamy dobra teraz ja przestane czekać moze sie Igor obrazi :-p
Nancy nic nie biorę, ale nogi przestaly mi bardziej puchnac jak zaczelam znowu krwawic myslalam ze to miesiaczka a to jeden z 3 skrzepy ktory raczyl sie w koncu oderwac. Napisz co po doplerze oka? Ja za tydzien mam wizyte u gina i jak sie uda u endo to jak sie w koncu dowiem co i jak to napisze zaczynam sie tez borykac 1 raz w zyciu z zachwianiem laktacji ale tez 1 raz w zyciu tarczyca wypiela na mnie dupe tak powaznie
KOBIETY WAM NIE PISALAM ALE MOJ CHLOP WROCIL Z DELEGACJI :-):-):-) poszedl wczoraj i wypisal dok. ze do lat 4 nie moze byc delegowany ze wzgl. na male dziecko.......... martwie sie troche jak na to spojrzą i czy nie bedzie mial z tego powodu problemow ale tez bardzo sie ciesze, że zostaje :-)

mama.o - suoer wiadomość, to chyba najważniejsze żeby rodzina była razem, niestety nie zawsze tak da radę... ehh takie czasy

czekamy..... czekamy i czekamy pogadaj z Igorkiem niech wyskakuje :-D a wogóle to jak z tym Twoim nickiem było??? zawsze chciałaś mieć synka i nazwać go Igorek??? czy to jakiś zbieg okolicznośći?? bo na synka czekasz??

justysienka - za Ciebie też kciuki co by się ruszyło ;)

monika zgierz - grrraatulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Witam w sobotni poranek!! Ostatni dzień maja a u mnie cisza!! Delikatne bóle brzucha i to tyle!! I jakoś mi smutno i płaczę co chwilę. Mały kryzys chyba...

w4sqyx8dhthdtb0n.png

reklama
Rurka dziekuje :)

Mama Olafka i Damiana u mnie tez nic :( sama juz nie wiem co robic :( maj taki piekny miesiac a moj uparciuch nie chce na swiat. A ja juz sie denerwuje bo ciagle te glupie pytania czy urodzilam, jak sie czuje, czy bylam na kontroli i co mowili.... Idzie kota do glowy dostac :/ Nie placz bo tylko sie dzidzia boi i nie wie co grane.

Do góry