• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mała ciąża

Od tygodnia jestem w szpitalu na patologii ciąży ponieważ od 2 tygodni waga dziecka wynosi około 600 gram a jestem już w 29 tyg ciąży. Podali mi sterydy, magnez, biorę Acard i jakiś proszek na wzrost malucha. Wczoraj pani ordynator powiedziała że ktg wychodzą niepokojąco gdyż są zawężone ale na usg wszystko jest dobrze i nie mają powodu do cesarki. Zrobili mi amniopunkcje bo powiedziała że może być to spowodowane wadą genetyczną. Strasznie się boję co wyjdzie i do piątku żyje w niepewności. Ktg wychodziło mi z analizy 3.4 albo 3.7. Dzisiaj dopiero polepszyło się do 4.6. Czy ktoś miał też taki problem?

reklama
Nie mam skurczy. Wyniki zawężone czyli nie ma jakiegoś spadku ani skoku tylko takie prawie równomierne. Teraz miałam jeszcze lepiej 4.9 bo pojawiły się w końcu skoki aż były zaskoczone. Z sercem było wszystko w porządku. A przepływy są dobre

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry