agnieszkalis25
Zaciekawiona BB
my juz znikamy dziewczyny
zaraz przyjada moi rodzice i jade na ten nieszczesny szpital
milego dnia pa
milego dnia pa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tobie to dobrze u nas sie na dlugi spacer nie zanosi :-(wlasnie kliknelam do kolezanki,moze wezmie filipka i pojdziemy na plac zabaw:-)obiad mam wiec mamy duzo czasu![]()

strasznie
balam sie i nadal sie bardzo boje
ale wierze ze bedzie dobrze
przeplakalam wszystkie noce w szpitalu
modlilam sie i juz sama nie wiedzialam co robic zeby ani jakos pomoc
papa milego dniamy juz znikamy dziewczyny
milego dnia pa

miejmy nadzieje ze wroci nasz wateka moje dzieci spi myslalam ze juz wstanie a on kima dalej
kurde bylam tam na polkach nie wiem o co chodzi zla jestem bo inne fora sa a niemowlakow niema moze gdzie nas tam przeniosa i dlatego zniklo....niewiem![]()

wlasnie kliknelam do kolezanki,moze wezmie filipka i pojdziemy na plac zabaw:-)obiad mam wiec mamy duzo czasu![]()
heheto mozna powiedziec ze jestes prawie jak w polsce bo maozesz na spacerze po polsku pogadac a nie ciagle po angielsku swiergocza hihi:-)
dokladnie ale cos nie odpisuje:-(moze w koncu na dobre zrobila mi sie pogoda,w zeszlym roku juz tak bylo:-)a idzie do nich napisac???a moze by tak napisac do nich co zrobili i dlaczego?ze nie mozemy sie tam dostac?:-)