a jak juz pisałam zakupiłam pieluszki huggies 3-6 kg a chusteczki przyniosłą mi mama (3 paczki) Johnson's baby, u nas dużo osób chwali je sobie - mam nadzieje że będa dobre, jakby co to następne kupię inne

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetne te leżaczki-bujaczki, tylko cenowoNo chyba że na prezent od kogoś życzliwego to bym chętnie przyjęła taki ;-)
![]()
Kathi, my kopiliśmy niebieski V3 w promocji za 650. Niestety w spacerówce można tylko regulować podnóżek, a oparcie odchyla sie razem siedziskiem :-( Stwierdziliśmy, ze jeżeli to sie nie sprawdzi, to będziemy używać parasolki.Ja na temat wózków się nie wypowiadam, jak sobie pomyślę o cenach
Być może dziadkowie sprezentują zobaczymy.
Ae jak narazie to nawet nie wiem jaki wybraćKilka mi się podobało ale chyba zdecyduję się na coneco v3 seledynowy.
Czy któraś wie może czy oparcie w spacerówce rozkłada się na płasko???