reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe zakupy

a jak juz pisałam zakupiłam pieluszki huggies 3-6 kg a chusteczki przyniosłą mi mama (3 paczki) Johnson's baby, u nas dużo osób chwali je sobie - mam nadzieje że będa dobre, jakby co to następne kupię inne:-D

reklama
Świetne te leżaczki-bujaczki, tylko cenowo :baffled: No chyba że na prezent od kogoś życzliwego to bym chętnie przyjęła taki ;-):-D

weronikaa ja też uważam, że te rzeczy są drogie...:sorry2: Ale pamiętam, że gdy Zuzia przyszła na świat (czyli ponad dwa lata temu), to taka huśtawka z Fisher Price'a kosztowała ponad 500 zł....:szok::szok::szok:
Teraz mam prawie wszystko po pierwszej córci, a skoro dziadkowie chcą zasponsorować taki prezent, to czemu nie...?!:-)

U mnie przy Zuzi najlepiej sprawdziły się chusteczki i pieluszki z Pampersa. Ale na początku myłam pupcię tak jak Giza: wodą przegotowaną i dużymi płatkami kosmetycznymi z Dzidziusia - zalecenie mojej pediatry.
Jeśli chodzi o kombinezon to mam dwa: po Zuzi taki cieplejszy (przejeździła w nim całą zimę;-)), a teraz dokupiłam cieńszy, polarkowy - tak na wszelki wypadek gdybym urodziła w kwietniu....:yes::wink::yes::wink:!!!

Ja mam 3 lub 4 megapaki Pampersa, bo znajomi bratowej naznosili, ale jej Majka ma na Pampersy uczulenie. No i 2 paczki Huggiesów Newborn 1, bo bratanica zdążyła z nich wyrosnąć, zanim je zużyli :-D

Chusteczki na początek kupiłam Nivea Soft&Creme bo wszyscy je polecali, ale z czasem pewnie będę przechodzić na tańsze.

Ja wszystkie kosmetyki mam nivea bo kuzynka jest przedstawicielem tej firmy. Dostałam juz od niej duzą pakę różności. :-):-)
ale ona mieszka na drugim końcu Polski więc i tak póżniej będę kupować inne tańsze jak mi zabraknie. :tak:

Kombinezony też mam 2 jeden welurkowy lekko ocieplany, a drugi z takiego materiału jakby z maskotki:-):-)nie wiem jak to opisać, ale on jest cienki, choć ciepły.

Jestem ciekawa jak z ta pogodą bedzie na końcówce.

Również prawie wszystkie kosmetyki dla Małej kupiłam z Nivei.
A zmieniając temat, wreszcie mogę wkleić fure Nelci. Nie wiem jaki to model, bo jak kiedyś tam pisałam "dostałam" :)wściekła/y::nerd:) go od szwagierki. Tak więc nie jest szczytem marzeń, ale cóż ;-)

Weronikaa ważne że jesteś o 1000zł bogadsza, a pewnie masz na co wydawać pieniądze, zresztą jak my wszystkie

Ja na temat wózków się nie wypowiadam, jak sobie pomyślę o cenach:szok::szok::szok:
Być może dziadkowie sprezentują zobaczymy.
Ae jak narazie to nawet nie wiem jaki wybrać:baffled::baffled::baffled: Kilka mi się podobało ale chyba zdecyduję się na coneco v3 seledynowy.
Czy któraś wie może czy oparcie w spacerówce rozkłada się na płasko???

reklama
Ja na temat wózków się nie wypowiadam, jak sobie pomyślę o cenach:szok::szok::szok:
Być może dziadkowie sprezentują zobaczymy.
Ae jak narazie to nawet nie wiem jaki wybrać:baffled::baffled::baffled: Kilka mi się podobało ale chyba zdecyduję się na coneco v3 seledynowy.
Czy któraś wie może czy oparcie w spacerówce rozkłada się na płasko???
Kathi, my kopiliśmy niebieski V3 w promocji za 650. Niestety w spacerówce można tylko regulować podnóżek, a oparcie odchyla sie razem siedziskiem :-( Stwierdziliśmy, ze jeżeli to sie nie sprawdzi, to będziemy używać parasolki.

Do góry