Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) bardzo głośno chodzi 2) zżera dużą ilość baterii.. szczególnie ten pierwszy chciałam zweryfikować.. nadal się nad nią zastanawiam.. Fisher Price to przecież sprawdzona firma..hmm..jeszcze nie.. wczoraj wysłali.. mam nadzieję, że jutro przyjdzie:-)Skaba fajny leżaczek a juz sprawdzała go Marysia?
to koniecznie napsiz jak Marysia wrazenia;-)jeszcze nie.. wczoraj wysłali.. mam nadzieję, że jutro przyjdzie:-)
.A komuś zapewne chodziło o ten mechanizm odobracania no słychac go faktycznie szczególnie jak nie zagłuszasz melodyjkami ale mnie to osobiście ani nie denerwuje ani nie przeszkadza,widocznie jak dla mnie nie jest to tak głośne.I leżaczek też mam identyczny tyle,że moja rozkapryszona dama nie bardzo chce już w nim przebywac,znudził się chyba
No jak dostaliśmy leżaczek to pewnie,że leżała a nawet przy pobujaniu usypiała ale pożniej była hustawka,wózek wiec już leżaczek jest do d...moze się przyda jak bedzie większa:-)bo u ciebie to faktycznie ma kto wykorzystac