Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dużo przecenionych pięknych maleńkich ubranek oglądałam je z takim uśmiechem na buzi że patrząc z boku mogło to dziwnie wyglądać..
oczywiście pękłam i zrobiłam maleństwu pierwsze zakupy :-) kupiłam dwa bawełniane pajacyki z długim rękawkiem i body jedne z długim a drugie z krótkim rękawkiem.Wczoraj byłam w tesco z teściową i oglądałam maleńkie ubranka, jest wyprzedaż do -70% śliczne i taniutkie rzeczy jednak się powstrzymałam i stwierdziłam że to jeszcze za wcześnie...
Ale dzisiaj jak byłam w lublinie u gina w drodze powrotnej wstąpiłam do Kappahl a tam szokdużo przecenionych pięknych maleńkich ubranek oglądałam je z takim uśmiechem na buzi że patrząc z boku mogło to dziwnie wyglądać..
oczywiście pękłam i zrobiłam maleństwu pierwsze zakupy :-) kupiłam dwa bawełniane pajacyki z długim rękawkiem i body jedne z długim a drugie z krótkim rękawkiem.
Mężowi pokażę kieeedyś bo twierdzi że na zakupy będzie jeszcze czas ale ja już nie mogę się powstrzymać... Napaliłam się jeszcze na przytulankę ale to przy kolejnej wizycie ;-)
Ja tez bylam wczoraj w Tesco, ale sie nie pohamowalam z zakupami i mamy kilka kompletow ciuszkow w roznych rozmiarach. Nie wszystkie trafiaja idealnie w moje poczucie estetyki, ale co zrobic - maz tez chcial wybieracNo i nadal wybieramy kolorystyke plciowo neutralna, co troche utrudnia zakupy. Zobacz załącznik 589878