TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Kroczku ja tez mam takie łóżeczko tylko z szufladą, bo stwierdziliśmy, że skoro juz miejsce zajmuje, to niech jeszcze na coś się przyda(pamperki, chusteczki, skarpetki itp).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kroczku ja tez mam takie łóżeczko tylko z szufladą, bo stwierdziliśmy, że skoro juz miejsce zajmuje, to niech jeszcze na coś się przyda(pamperki, chusteczki, skarpetki itp).

Marcia z tym lidlem to musisz się śpieszyć bo ja byłam o 8.10 i mało co zostało a ludzi
wzięłam body ale takie większe bo tych małych to mam, skarpetki dwa trzypaki - mniejsze i większe, chusteczki nawilżane, płatki kosmetyczne, patyczki kosmetyczne, płyn i żel do kąpieli :-)
Maty były super ale ja mam po Kubie to już kolejnej nie brałam a podobały mi się bardzo.

jak dobrze że męża w domu nie ma bo źle by się to dla mnie skończyło: o tak - 
więc lepiej niech się nie odzywa 
.. Mój na szczęście niczego mi nie broni kupować i sam to bardzo lubi, ale ja dostałam tyyyle ubranek (chyba mam więcej niż edysiek), że sama nie kupuję bo już nie mam miejsca w komodzie
...