Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki Dziewczynki,starałam się. W pewnych momentach,przy tych literkach,siadała mi cierpliwość,ale się nie dałam i zrobiłam je do końca całkiem sama,jupiiii,hehe. A pościelkę wybierałą Zuzia,z kolekcji,która została po Niej. :-)
Agutka piękna robota :-) mnie tylko zastanawia ta poduszka w łóżeczku bo słyszałam że takie małe dzieci to całkiem na plasko mają spać ze względu na kręgosłup i absolutnie żadnych nawet najcieńszych poduszek.... Ale mogę się mylić ;-)
Myśmy wczoraj zakupili wózek, fotelik z bazą, i jeszcze wpadł nam w ręce kocyk taki pięęęęęęękny! i leżaczek-bujaczek na fajnej promocji. Łóżeczko czeka skręcone, ale materacyk jednak uznaliśmy, że zamówimy nowy lateks-pianka-kokos, więc pościel nadal w szafie.
Zatem za kilka dni wstawię fotki, a będzie ich bardzo dużo!
Agutka: Super te literki i łóżeczko też , literki chciałam mieć ale muszę poczekać aż dziewczyny będą miały razem pokój to im zrobię :-) an-fotografia : śliczny ten bujaczek .
Pokaże wam jak u mnie to wyląda mniej więcej bujaczek i krazuzele dostałam od taty
łóżeczko prawie gotowe tylko trzeba je do końca ubrać
i zmieniłam położenie ciuszków z komody na szafę
Całość naszego pokoju pokaże wam jutro
Byłam w Jysku popatrzeć na materace do łóżeczka... zwykły piankowy za 100zł śmiech na sali... na allegro zamówię gryczano-kokosowy za 60zł + 20zł przesyłka
Przyszły kolejne skarby zamówione dla Mojej Niuni :-) Pamiętacie Gogę (na początku udzielała się na naszym forum ale teraz jej nie widzę) która robiła buciki, opaski na szydełku ? zamówiłam u niej sobie takie buciki z opaską i dwie wstążkowe opaski :-) A prezentują się tak :