Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jotemka mamy taką samą matę, młoda uwielbia na niej leżeć.
Do wózka mam tylko tradycyjną zawieszkę z trzema pieskami czy misiami, ale nie używam, bo tylko mi przeszkadza przy wkładaniu, wyjmowaniu, podawaniu smoczka itp, ale już chyba czas będzie coś zawiesić, bo mała coraz mniej na spacerze śpi
Ja nie przyczepiam do wózka nic, bo u nas wózek na razie służy tylko do spania.
Mam taką plastikową zawieszkę - trzy misie to ją doczepiam do przyrządu gimnastycznego na samym dole. Córcia bardzo lubi się nimi bawić, bo robi dużo hałasu i o ile stuka w nie rączkami i próbuje łapać to zdecydowanie woli kopać nóżkami.
Przyrząd gimnastyczny mamy taki
zrobiłam zdjęcie, bo już takich nie produkują.
Wiekowy już jest, bo jeszcze po starszej i ma ponad 10 lat. A służył jeszcze 2 innym dzieciom i pewnie jeszcze nie jednemu posłuży, bo solidny jest.
super te wasze zabawki chyba dzisiaj albo jutro sie spakujemy i pojdziemy poogdlac je w sklepie i cos ybierzemy. . no to nasz zestaw zabawek rzeczywiscie jest skromny
Jesli ktos poszukuje lozeczka turystycznego to polecam Caretero Grande. Kupilismy miesiac temu i sprawuje sie super i jako lozeczko i kojec do zabawy. Dzieki dopinanemu daszkowi i moskitierze maluszek moze sobie spokojnie uciac drzemke na swiezym powietrzu. W zestawie jest tez przewijak montowany na lozeczko, ustrojstwo ktore wprawia je w wibracje, dopinane bieguny do kolysania i okropne wiszace misie ktore na szczescie mozna zdjac U nas przejsciowo robi tez za domowe lozeczko do spania, tylko kupilismy normalny materac. Niestety materac turystyczny trzeba dokupic do lozeczka oddzielnie.