Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki dziewczynyMusze przyznac ze jestem z tej paczki bardzo zadowolona
Nastawialam sie, ze pewnie polowe rzeczy zdyskwalifikuje, a tu nic takiego
Dzis kontynuacja tematu...
Maz mnie spuscil na pol godziny z oka w centrum handlowym i skonczylo sie kolejnymi zakupami dla malegoNo ale czy to moja wina ze wszedzie sa wyprzedaze?
![]()
Zobacz załącznik 599908

I tak pojechaliśmy dziś z mężem po zakupy jedzeniowe na święta i rajstopy ciążowe , żebym mogła ładnie w sukience się na wigilli prezentowć, a wróciliśmy z pierwszym małym zakupem dla maluszka - trójpakiem śpioszków
W myśl zasady jak jest nie na 100% potwierdzona dziewczynka - to nie kupujemy różowości, zakupiliśmy w mothercare takie oto śpiochy
jak ja kupie to nie wiem gdzie w domu wstawie

Oto wozkowe pakiNa tablecie mialo byc zdjecie z USG malego, ale nie calkiem zgodnie z zamyslem mi to wyszlo
![]()
Zobacz załącznik 600054
Hehe super!!! Maluch się jeszcze nie urodził a już największe paczki należą do niego!!!
Dagmar a jak tam Twoja sprawa się rozwiązała z wózkiem? Doszło coś czy chociaż pieniądze zwrócili?
Jouluatto - z niecierpliwością czekam na wynik rozpakowania pudeł i złożenia wózka
A powstrzymywanie się zbyt długie może być szkodliwe dla zdrowiaI tak pojechaliśmy dziś z mężem po zakupy jedzeniowe na święta i rajstopy ciążowe , żebym mogła ładnie w sukience się na wigilli prezentowć, a wróciliśmy z pierwszym małym zakupem dla maluszka - trójpakiem śpioszków
W myśl zasady jak jest nie na 100% potwierdzona dziewczynka - to nie kupujemy różowości, zakupiliśmy w mothercare takie oto śpiochy
Zobacz załącznik 600070
Witam,
no poszalałyscieale ja tez troszke
jouluatto no ładne te zakupyz kolekcji z gwaizdkami kupilam dzisiaj caly zestawik
no a ten wózek tow takiej paczce
jak ja kupie to nie wiem gdzie w domu wstawie
madzikm super ciuszkija tez lubie takie kolorowe
A oto moje zakupy z dzisiaj i wczoraj..oczywiscie dorywcze bo na prawdziwe zakupy dla Maluszka wybieram sie w styczniu
Zobacz załącznik 600078Zobacz załącznik 600079