Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma fotki L-oka :-(ja kupiłam w auchanie dzisiaj jeszcz 2 body dla Maluszkatak po wizycie mnie naszło - kazde po 5z ł
Zobacz załącznik 601121
madzik, ale fajoskie zakupy :-)
polisia - dokup ze 2-3 sztuki humor Ci się poprawi, tak robiłam przy poprzednich :-)
dagmar - nie kupowałam podgrzewaczy nigdy... przy 5tym pożyczyłam....
Madzik ale poszalałaś :-) Piękne wszystko![]()
Polisia na pewno coś tam jeszcze kupisz ;-)
Dagmar ja przy córci nie miałam ani przewijaka, ani podgrzewaczy i wielu innych rzeczy o których nie miałam pojęcia i jakoś bez tego się obyłam. Teraz na pewno część już zakupię, ale i tak nie mam zamiaru kupować zbyt wielu gadżetów, bez których można sobie poradzić.
L-oka sliczne ubranka!
Edysiek, a jak sobie radzilas bez przewijaka? Ja planuje kupic taki nakladany na lozeczko, ale jakos troche sie boje czy to aby jest bezpieczne. Na meblowy nie mamy miejsca... Znalazlam fajny skladany na stronie Ikeii, ale okazalo sie ze od dawna juz go nie ma w sprzedazy.
Ja miałam nakladany na łóżeczko i był ok, miałam też taki z komodą i też byłam zadowolona. Wszystko jednak rozdałam...L-oka sliczne ubranka!
Edysiek, a jak sobie radzilas bez przewijaka? Ja planuje kupic taki nakladany na lozeczko, ale jakos troche sie boje czy to aby jest bezpieczne. Na meblowy nie mamy miejsca... Znalazlam fajny skladany na stronie Ikeii, ale okazalo sie ze od dawna juz go nie ma w sprzedazy.
Dagmar, a ja miałam dwa. Jeden beznadziejny a drugi super. Ten drugi dla wysokich osób i kręgosłup mój był zadowolony ;-)No na przykład wiem, że stelaża pod wanienkę już nie kupię![]()