reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Jotemeczko pewnie masz rację bo 37tc wypada mi 9 kwietnia. Wyjmą wtedy ten krążek więc licze że do świąt już będzie po wszystkim:))

Ja się wczoraj wkurzyłam bo wyprałam ciuszki ale mamy kiepską wodę ze studnii z dużą ilością żelaza i ma kolor żółtawy i wyobraźcie sobie na każdym jednym niebieskim ubranku są zacieki jakbym miała jakieś stare ubranka:// Musze zebrac wszystko i u mamy uprac...

Kroczek nie martw sie, upierzesz u mamy i bedzie dobrze :)

ja w sumie wczraj zakladałam mniejsze zakupy..ale jak moja mama, tesciowa i siostra wpdły do sklepów napalone na wszystkie maleńskie ciuszki, buciki i inne artykuły to i tak sie ciesze ze zakupy skonczyly sie na takiej ilości :) z drugiej strony juz prawie wszystko mamy i teraz spokojnie mozemy zająć się szykowaniem pokoiku i organizacją tych rzeczyw pokoju :)

L-oka no piękne te zakupy masz!!!:tak::-) Ja bym się strasznie cieszyła, jakby ktokolwiek z mojej rodziny tak oszalał i chciał mi wszystko nowe kupić... Niestety póki co wszystko co ma Kubuś to sami mu kupujemy, no poza ubrankami które dostaliśmy od koleżanki... Ale może to i lepiej, nie muszę nikomu z niczego się tłumaczyć i zawdzięczać nic ;-)... Może dziadkowie się trochę rozkręcą po porodzie i zaczną coś inwestować w wnuka :-D:tak:...
L-oka tylko mogłabyś opisać co to tam masz w tej wanience porozkładane bo z tym mam największy problem co kupić z rzeczy pielęgnacyjnych :szok::sorry2::happy2:?

L-oka, nie nie, na razie Emilka jeszcze nie zrobiła nam niespodzianki:) Oficjalnie siusiaka brak. Ale jeszcze się wszystko może okazać:)
Widzę, że Hipp rządzi:) mnie troszkę odstraszyły ceny i zdecydowałam się na kilka kosmetyków z serii Babydream i Linomag krem A+E.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry