dagmar
Fanka BB :)
A ja się napaliłam na pościel do łóżeczka, wózka i rożek od tego producenta tzn sprzedajacego) ROŻEK BECIK 80x80 z uroczą aplikacją - USZTYWNIANY (3865993236) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kooolor?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja się napaliłam na pościel do łóżeczka, wózka i rożek od tego producenta tzn sprzedajacego) ROŻEK BECIK 80x80 z uroczą aplikacją - USZTYWNIANY (3865993236) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
vilitutti a jak ten ochraniacz do łóżeczka? dobrej jakości? bo planuje kupić taki sam.
za 10dni jadę do polski i będę mogła się oddać zakupowemu szaleństwu i nie mogę się doczekać ;D
A ja ciągle nie wiem czy kupować nowy, jeden mam i zastanawiam się czy nie wystarczy. dagmar beżowa z misiem![]()
A to nasze zakupy :-)
Wózek Bebetto Nico Plus i nosidełko Maxi Cosi i łóżeczko Klupś RADEK IV :-) aaaa no i Kubuś w tle![]()

Też już dawno wypatrzyłam tę pościel tylko jeszcze jakoś nie zamówiłam :-)... Z racji że nie mam szczebelków dookoła łóżeczka właśnie potrzebuję ochraniacza mocowanego na bokach a za główką dużą poduchę :-)... Tylko ja mam jakąś fazę na żyrafy... I wybrałam tą pierwszą pościel z żyrafą zaraz jak się misie kończą