reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
dwa dni mnie nie ma i tylle czytania :p super zakupy dziewczyny!!

nie pamiętam już która (przepraszam) miała kupioną poduszkę da dzidziuchy ale czytałam że to 6 miesiąca dziecko nie powinno mieć poduszek takich klasycznych pod główkę.

vilitutti a jak ten ochraniacz do łóżeczka? dobrej jakości? bo planuje kupić taki sam.

za 10dni jadę do polski i będę mogła się oddać zakupowemu szaleństwu i nie mogę się doczekać ;D

vilitutti a jak ten ochraniacz do łóżeczka? dobrej jakości? bo planuje kupić taki sam.

za 10dni jadę do polski i będę mogła się oddać zakupowemu szaleństwu i nie mogę się doczekać ;D

Jak dla mnie jest ok :) Wyglądem nie odbiega od zdjęć w internecie, ładnie wykonany i zgrabnie prezentuje się w łóżeczku, nie wisi jak flak :) nie jest przesadnie gruby i mięsisty, ale jak dziecko nie będzie wybitnym psycholkiem to dobrze spełni swoją funkcję :) Ja jestem zadowolona i polecam.

Kroczek super ten rożek:tak: A ja ciągle nie wiem czy kupować nowy, jeden mam i zastanawiam się czy nie wystarczy.
Tak samo zastanawiam się nad laktatorem czy wystarczy ręczny czy inwestować w elektryczny, bo ewentualnie bym go używała przy nadmiarze pokarmu czy pobudzeniu laktacji. Na pewno nie będę odciągać na zapas, bo dzidzia będzie ciągle przy mnie.

Kroczek ja nie wiem, ale chyba mamy Kubusiów są bardzo podobne do siebie :-D:-D:-D Też już dawno wypatrzyłam tę pościel tylko jeszcze jakoś nie zamówiłam :-)... Z racji że nie mam szczebelków dookoła łóżeczka właśnie potrzebuję ochraniacza mocowanego na bokach a za główką dużą poduchę :-)... Tylko ja mam jakąś fazę na żyrafy... I wybrałam tą pierwszą pościel z żyrafą zaraz jak się misie kończą :-D

reklama
Do góry