Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziękuję dziewczyny za opinie, ja się jeszcze waha czy kupić czy nie ten monitor, jeszcze trochę czasu mamy do zastanowienia :-)
A Nianie elektroniczną na pewno kupimy bo mamy dwupoziomowe mieszkanie i jak malutka będzie spała u siebie w pokoiku a ja będę w kuchni mogę jej nie słyszeć :-)
Agunia, śliczne zakupy.
Te,co jeszcze się nie przekonały do second handów, niech to zrobią czym prędzejJa dzisiaj wpadłam do Bigi i znowu się obkupiłam. Przesyłam przykładowe zdjęcia, bo jakbym wszystko miała wysłać, to do jutra bym je robiła.
To cieplusie białe 14 zł, reszta po 10 zł. Pajac różowy i sukieneczka z Next,reszta też firmówki, ale nie znam tych marek.
Zobacz załącznik 605715Zobacz załącznik 605717Zobacz załącznik 605718Zobacz załącznik 605719Zobacz załącznik 605720
:-) Agunia, śliczne zakupy.
Te,co jeszcze się nie przekonały do second handów, niech to zrobią czym prędzejJa dzisiaj wpadłam do Bigi i znowu się obkupiłam. Przesyłam przykładowe zdjęcia, bo jakbym wszystko miała wysłać, to do jutra bym je robiła.
To cieplusie białe 14 zł, reszta po 10 zł. Pajac różowy i sukieneczka z Next,reszta też firmówki, ale nie znam tych marek.
Zobacz załącznik 605715Zobacz załącznik 605717Zobacz załącznik 605718Zobacz załącznik 605719Zobacz załącznik 605720
My bankowo dla Jadźki monitor kupujemy. Postanowiłam tak po tym jak usłyszałam o przypadku jaki miał miejsce "u znajomych znajomych..." Sześciomiesięczne niemowlę przestało oddychać w nocy, dziewczyna zorientowała się rano, było już za późno. Niech mi ten alarm napierdziela nawet gdyby był zbyt czuły. Jeśli mogę wyeliminować jakieś zagrożenie to nie będę liczyć na to, że nas to nie spotka.
Kiedyś natknęłam się w necie na monitor i nianię w jednym, może to jest dobre rozwiązanie?
Do tej pory pisałam w tym wątku, że nic nie mam dla córy a dziś kurier przyniósł wielki karton. Przyjaciółka rodziny zrobiła niespodziankę, mam ciuchów tyle, że spokojnie mogłabym trojaczki urodzić :-)