Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja niestety smarowałam co pogorszyło jeszcze stan ciemieniuszkiPotem to już nic nie pomagało-ani smarowanie pół godz przed kąpiela, ani żadne domowe sposoby-musiałam kupić olejuszkę i przeszło.
Ale teraz juz wiem dlaczego położna powiedziała aby czesać pod włos;-)
Jotemka ale tylko psikałaś i koniec czy tez na patyczek iod spodu przecierałaś?? U nas w rodzinie tylko psikali i wylądowali w szpitalu....

No to może tez się skusze....ale spirytus tez był rewelacyjny....kikut odpadł może 3 dnia pobytu w domu(tyle, że ja tydzień w szpitalu leżałam po cc)
Wszystko w normie i nic się nie babrało. Taki urok.U mnie kosmetyki dla malucha to(uwaga może przyprawić o zawał bardziej nadgorliwe mamuśki):
-płyn do kąpieli (pewnie nivea)
-sudocrem-do pupy
- woda morska do noska
-nad oliwką się zastanowię( a już broń Boże nie smarujcie oliwką głowy maluszka)
do tego patyczki dla niemowląt do pępka
i UWAGA spirytus do pępka
no i waciki do przemywania oczek przegotowana wodą
wsio;-)
Psikanie i przecieranie gazikiem żeby farfocli się pozbyć. No i zasada: odciągamy kikucik porzadnie, to dziecku nie boli i nie urwiemy!!!!!! Nie bójmy się!!!!

ja jeszcze bym dodała sól fizjologiczną, myłam nia twarz synka i oczka, i nigdy nie miał krostek, nawet trądzika niemowlecego