Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zwykły!Pępek przemywamy 70-procentowym spirytusem (najprościej jest kupić 96-procentowy spirytus spożywczy w i rozcieńczyć go w stosunku 2:1 z wodą)Goga tak to to było, ale nie pamiętam czy się sprawdziło, bo już trochę czasu minęłoAle pamiętam, że kikut zaraz nam odpadł.
A ten spirytus to zwykły czy kosmetyczny?
Zmywaczem do paznokci???to się w głowie nie mieści bo nawet ktoś niedoświadczony wiedziałby że czym jak czym ale nie zmywaczem!
A ja właśnie nauczyłam jedno i drugie i teraz mam przerypane jak gdzieś jadę i nie zabiore ze sobą małej lampeczki do kontaktu...Jeszcze najlepiej by było żeby każdemu z osobna tzn księżyc i kubusia brałajak to sobie człowiek może problemów narobic i co gorsza teraz też się rozglądam za jakąś ładna lampeczką do kontaktu
:-)

ja gasiłam światło do spania, no i nie uczyłam spania u nas w łóżku tylko w łóżeczku. Wiadomo jak dziecko chore to spało ze mną, ale po chorobie od razu do siebie....wiem wiem strasznie to brzmi ale teraz nie mam problemu ze spaniem![]()