• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Dziewczyny ja się żegnam, strasznie mi się oczka już zamykają.......
Szkoda, że moim dzieciaczkom nie :-D

Jutro obowiązkowo przywitam sie z kawką!

Do jutra dziewuszki!

Ja ogladalam filmiki z Madzia bo pokazywali,taka wesola dziewczynka ...sliczna niunka

moze ubezpieczili ja na wysoka sume i o kase chodzi
wiecie jak to jest jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase
co za wyrodna matka ja bym zycie odda la za wlasne dzieci
jak ja do wiezienia wsadza to jej tam pokaza jak pedofila.....

Heksa to juz uciekasz /...w takim razie kolorowych snow ;-)

Svensonka mi troche nie pasuje to co powiedzial detektyw ,bo on jest pewny ze Madzia nie zyje a skad ma taka pewnosc ? przeciez jak ciala nie ma wiec zbrodni tez nie :sorry2:moze to jakas prowokacja jest ??

Dziewczyny caly czas nie daje mi spokoju ta sytuacja z Madzia bo ogladalam w Uwadze kawalek materialu w ktorym tesciowa pyta sie tej Kaski matki Madzi gdzie jest dziecko a ona na to ze ma dosyc tych pytan i ze to jej dziecko a nie tej tesciowej...no chyba tak nie zachowuje sie matka ktora wyrzucila dziecko ,coraz bardziej przekonuje sie ze sprzedali dziecko albo wymyslili cala te sytuacje aby byc w centrum zainteresowania :zawstydzona/y: Noz cos mi mowi ze mala jednak zyje :sorry2:
też co raz bardzie jestem przekonana,że Madzia żyje.

cgłopaki zdrowi ,na ogół to oni mi nie choruja.Pogoda to taka sobie tez odczuwam sierczyste powietrze...zreszta widac to po ilisci zuzywanego gazu :)

Ja mam ogrzewanie komunalne wiec nawet w lato moge grzac ile chce :-p

Mi dzieciaki tez nie choruja ,a powiedz mi czy Twoi chlopcy mieli juz jakies choroby wieku dzieciecego ,ospe,rozyczke ,swienke ? Bo moich nic nie rusza :zawstydzona/y:

Asia to ogladamy to samo POLSAT gora :-D

reklama
my też całą rodzinka soedzimy przed tv i oglądamy garfilda :-D
Mateusz jakiś czas kiz czekał na ten film a Klaudiusz siedzi bez ruchu,jak zaczarowany ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry