niezapominajka1101
Happy
Malutka, kilka Sliwek suszonych zaleje gorąca woda. Odstaw na kilkanaście minut. Po tym czasie wyjedz śliwki i popij pozostala woda. Działa :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gratuluję i powodzenia, w przeprowadzce.![]()
Mój przyszły mąż jest kucharzem i nie nadąża już za przygotowywaniem mi różnych smakołyków.Ostatnio mam wieczną ochotę na ziemniaczki puree i jajko sadzone, albo kefir, mogłabym jeść to codziennie. ;P
ja w sobotę robiłam ciasto kruche z rabarbarem i truskawkamito ja dzis w ramach pieczenia zrobiłam ciasto kruche rabarbarowo-truskawkowe (pierwszy raz robiłam cos z rabarbaru) - mysle ze efekt byl super, troche kwaskawe ale o to tez chodziło
w sam raz na wiosne, bo nie jest puszyste i zapychajace tylko takie lekkie
![]()

a domek ma ogrod?wolnostojacy czy w zabudowie szeregowej?I umowa na duzej czy jak?Jakie ma ogrzewanie? Sorki za 100 pytan do ale ciekawosc mnie zjada 
ja sama po gastronomiku i jeszcze dietetyka robilam ale przez zapachowstret i gotowac mi sie nie chce 
Victor ciagnie nas na basen a ja jeszcze stroju nie mam
W domu tylko bikini ale nie czuje sie w tym dobrze musze miec jakies takini czy cos...czekam na dziewczyne z watku austryjackiego (teraz jest w pl) ma mi przyslac bo ma ciazowe i w koncu bede tez mogla sie chlupac
A jak u was ze strojami? Kupujecie,macie czy wogole niepotrzebne? A moze dalej dobrze czujecie sie w 2 czesciowym?? U mnie brzuch widoczny,znajoma wlasnie wczoraj powiedziala ,ze fajnie juz widac a sasiad dopytywal kiedy termin...