Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I nie dziwię się, że wyszliście, też bym nie wytrzymała 

albo jak niedobrze wziąść znieczulenie zewnątrzoponowe , w końcu przeżyły to sto razy , to i doświadczenie mają spore ... Ale patrząc z drugiej strony to mam też taką znajomą z 2 dzieci , która nie wie w co ręce włożyć , jest bezradna całkowicie , ostatnio uczyłam małą ( 3,5 roku ) jak pić ze słomki , bo nie umiała
a Lidka zapomniała butelki ze smoczkiem ... wystarczyło kilka razy pokazać i mała załapała a jej mama była w szoku ... może jakby pokazać jej nocnik to też by zaczęła używać , albo sztućce ?No ale to ich dzieci , oboje wykształceni , on pedagog ...eh ...
nie zdążyli jej też zrobić lewatywy i było zabawnie
i mam takie nastawienie, że nie ja pierwsza i nie ostatnia muszę przez to przejść;-)
trzeba się nastawić że będzie bolało , a potem czekać na miłą niespodziankę , bezbolesny poród jak z bajki
Dobre rady uwielbiam , najlepsze są takie których efekty widzę na własne oczy , z takich ciążowych to np nie chciałam słyszeć o laktatorze , bałam się że to boli itp , ale ,nie szwagierka przemaglowała i wcisnęła swój i tak się w nim zakochałam że hej ! Leży biedak na strychu i czeka czy go poszukam czy kupię nowy