MamUśKaaa88
Fanka BB :)
Jejku, wchodzę a tu tak się dzieje...
smutnamama i jak...?
mamaktosia jasne, że trzymamy kciuki! Daj znać koniecznie!
Awunia to Cię goście zamęczają...Musisz zacząć Ty się gościć
Tiluchna no tak..Jak się mieszka z dala od domu to nie ma jak... A tak z ciekawości, nie tęsknisz za Pl? Kochana, nie pomyślałybyśmy, że dzieci samopas
dobrze, że Mężulek przejął dyżur nad dzieciaczkami to możesz bb ponadrabiac 
AgKrk Oj tak, to jest przerażające jak ten czas ucieka. Co do snów to mi się śniło, że urodziłam i mój poród odbierał dr Remiszewski
wpisałam w google nawet, ale nie istnieje taki hehehe
smutnamama i jak...?
mamaktosia jasne, że trzymamy kciuki! Daj znać koniecznie!
Awunia to Cię goście zamęczają...Musisz zacząć Ty się gościć
Tiluchna no tak..Jak się mieszka z dala od domu to nie ma jak... A tak z ciekawości, nie tęsknisz za Pl? Kochana, nie pomyślałybyśmy, że dzieci samopas
AgKrk Oj tak, to jest przerażające jak ten czas ucieka. Co do snów to mi się śniło, że urodziłam i mój poród odbierał dr Remiszewski
dzięki :-) puścili mnie do domu ale gdyby coś się zaczęło dziać to mam wrócić . Skurcze co 7 min ale takie 20 - 30 proc więc do porodu daleko , szyjka skrócona , rozwarcie na opuszek , a dół bolał dlatego że młody wstawił się do kanału , ale gin powiedział że jak odepchnie główkę palcem to ona ucieka do góry i że tydzień , może dwa pochodzę. Sterydów na pucka w takim tygodniu już nie dają więc nie ma sensu zostawać , bo fenoterol to mogę w domu brać . Termin z om wyliczył jako 37 tc
ale poprawiłam go że 34 i 4 dni to wpisał skończony 35 tc 

a teraz weszłam sobie na forum, bo rodzinka się rozjechała, a reszta śpi po spożyciu %%%% i mam chwilę spokoju;-) nie powiem, bo ta rodzinka z daleka, to nawet fajna i się pośmialiśmy, ale teść podpadł
wypoczywaj Kochana
Uciekam na sniadanie a potem ktg
potem sie odezwę!!