Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogólnie dziś odpoczywam, bo co miałam zrobić, to już zrobiłam, jutro dentysta:-( Ciekawe, co mnie czeka;-)
i najlepszego!;-) jak skończysz z 4 z przodu, to będziesz mogła mówić, że młodość przemija:-)

byłoby super;-) widzę, że leniu****esz jak ja

Mała spi a z wzgledu na to ze noc dzis okropna myslałam ze urodze to odpoczywam...brzuch mi twardnieje coraz mocniej i czesciej a małą nieraz jak sie wypnie to zsikac sie mozna z bolu
JUtro jade na ktg ciekawe co tam mi wyjdzie...Ehhh zaczyna docierać do mnie ze to juz coraz blizej...a czytajac was(wpisy od praktycznie pierwszego listopada) to z takim zaciekawieniem co dalej ze poszło wszytko ze hooo ale dobrze ze sie uspokoilo i narazie wszystkie w dwupaku...hmmm juz sobie wyobrazam co to sie tu dziac bedzie jak zaczną sie porody

przykro że tak z babcia:-(...bedzie dobrze zobaczysz...

...a połozna do mnie ty wez idz spac lepiej...a ja nie bo smierdzaca nie zasne....

ale bede miec je odchowane i potem zycie bedzie spokojnijsze....mysle ze od porodu do miesiaca jakos wszystko ogarne i juz bede miałą swój stały plan dnia:-)
.A tej dziewczyny szkoda....tyle słyszy sie złych historii w trakcie ciazy ze szok....az przykro:-(

.ja dzis z rana wymalowałam fale na scianie maz ma pomalowac bo 2 tyg sie zbierałam ale zawsze cos...dzis przywiezie mebelki jutro zacznie składanie wieeeelkiej szafy mam nadzieje do konca tyg miec pokoik na tip top

No to sto lat kochana!!!!!!! toz nam sie zdarzylo urodzic tego samego dnia 
zdrowko!!!!

to kto ma pierwsza cc ustawiona??
pierworodna wypila mleczko i spi tzn probuje a ta w brzuszku rozpycha sie jak mozna