reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Ja byłam na kawce u sąsiadki.Wróćiłam i zrobiłam frytki z paluszkami rybnymi.
Czekam na męża na być do 21.00 w domku:happy2:
Kurka wodna dziewczyny skurcze mam nadal ale takie jakie były rano takie same są sąsiadka się śmiała że ur 16listopada w jej ur i bedzie opijała maluszka z moim męzem:sorry2:
Maż miał być cały tydzień w domu a okazało się że jednak w niedziele jedzie z powrotem wsumie dobrze bo z tego miesiąca wypłata idzie na święta ale z drugiej str nie cieszy mnie to zbytnio miałam nadzieje że bedzie w domu i mnie bedzie odwiedzał w szpitalu:dry:

Cześć babki :-),

U nas też zimno jak w psiarni...Wyszłam na spacer z córcią i psem, na placyk, ale szybko nas wywiało. Brrr. Jakiś taki przenikliwy ten chłód.

Nie mogę się zebrać do poskładania kołyski i ogarnięcia tematu maluchowego ostatecznie, wszystko jeszcze rozgrzebane czeka na zlitowanie...Potrzebuję kopa się zdaje...:-p

awunia to pewnie się spełniona porządkami czujesz, ja zawsze przeżywam katarsis jak sobie porządnie ogarnę. Wczoraj niby coś porobiłam, ale to kropla w morzu potrzeb naszego mieszkania. Nie mam siły już na większe akcje, niestety.

Baśka 16 mój małż też ma urodziny, ładna data. Śmieliśmy się, że może będzie miał prezent, ale u nas się nie zanosi. Synusiowi tak samo jak córci dobrze u mamusi ewidentnie:-D

vici chyba nikt mi dzisiaj nie popsuje...hee..dzieki za przepis,zrobie se na pewno,a ile mam gotowac??
i pierwsze moje pranko schnie..jak to cudnie wyglada,takie malutkie hee...
aaa i gratuluje 37tc....

mamuska nom,,caly tydzien bede walcyzla z tymi ciuszkami,hee,.,wiec humor bede miala...

agkrk no o 4 sniadanie to o 9 obiad??:-D

polcia to sie ciesz ze nic nie bvoli....

awunia za jutro &&&&&&&&& na ktora masz???

domi ciebie ten wibrator ciagnie do lozka heeee:zawstydzona/y::-D

aia a czas leci,,,masz kopaaa na zaped baty heee

baska no lipa ze maz jedzie,ale potem bedzie z wami na pewno:)

Ja popralam,,prankos chnie maluszkowe,poukladalam wieksze gdzie indziej,mniejsze tu na wierzch...
Mila wpasc siostra P do mnie,ale cos sie nie odzywa...w dupie mam...
Humor mam dobry,,ide dalej skladac...

MamUśKaaa88 a no troszeczkę;-)

Domi 85 mówisz, ze Cię spanko chwyta? ;-) oj, mam nadzieję, ze i ja się wyśpię jeszcze przed wielkim dniem:-)

Baśka_28 ja to bym tam na sąsiadkę uważała, jakby tak z moim mężem chciała opijać coś:-D;-)

-Aia- oj tak, żebyś wiedziała, że czuję się wspaniale:tak: jeszcze jakbym okna umyła, to już w ogóle bym się czuła spełniona w tej kwestii:tak: a zimno faktycznie niemiłe:no:

Koralikowa na 8 rano, mam nadzieję, ze się dowiem, czy mi bliżej czy dalej do porodu;-) a cieszę się, że taki masz dobry humorek, oby tak dalej:tak:

Ostatnia edycja:
Aia łap kopa i ode mnie :p Zostałaś skopana, więc kołyskę już trzeba złożyć :):):)
Koralikowa cieszę się, że humor ciągle dopisuje :) pranie, składanie i prasowanie i czas leci momentalnie :)
Ooo przyszła mi piłka dziś ;D trochę poskakałam hehe Może poszukam jakiś ćwiczeń delikatnym, choć to można tak pod koniec ciąży zaczynać, jak się wcześniej nie ćwiczyło ? :)
Lecę się oagrnąć, bo znajomi mają wpaść zaraz :)

Koralikowa no będzie ale za 10dni czyli ok.28go przyjedzie na weekend a tak na dłużej to na świeta pewnie nie chce brać urlopu na dłuzej specjalnie bo do końca grudnia ma umowe i boi się ze mu nie przedłuża a jak mu przedluzą to od stycznia bierze ze tacierzyńskie sobie.
awunia spokojna głowa jej mąż bedzie z nimi bo też bym tak sam na sam im nie pozwolila pić sobie :sorry2:
Tulichna współczuję skurczy ja dawno nie miałam ale dziś mnie mecza takie lekkie od rana ale nic konkretnego oby do poniedziałku potem niech sie dzieje co chce:happy2:

reklama
Witam się i ja wieczorem :-) ja dzis mam jakiegoś powera dopiero do domu wróciłam:tak:;-) eM w pracy więc mogę chodzić :-D mówi, że mnie podziwia, że mam tyle siły na chodzenie, załatwianie, spotykanie ja mu tłumaczę, że później nie będę miała kiedy :-p a powiem Wam, że myślałam, że jak będę w ciągłym ruchu to szybciej urodzę a tu cisza :dry:;-)
Koralikowa eMa wykorzystałam i zrobił śniadanie do łóżka jak szykował się do pracy:-)
tiluchna to i ja skorzystam z ćwiczeń co Mamuśce przesłałaś ;-) co prawda pamiętam ze szkoły rodzenia jakieś ale może coś więcej będzie :tak: odnośnie czopa mam pytanie on każdej odchodzi czy to nie reguła?? Bo na szkole rodzenia mówili, że to zwiastun porodu ale czy każdej to się tyczy?? Kurcze mi 3 tyg do terminu zostały a oznak porodu ani widu ani słychu :-p trzymaj się dzielnie! Niech nie boli już!

Do góry