reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Wrocilam do domu rzed 00 i nie mialam sil pisac...jest ok mam rozwarcie na 2cm ktg pokazywalo lekkie skurcze i polozna powiedziala ze bez sensu wywolywac i mnie meczyc. Dostalam czopki przeciw bolowe zebym mogla sie wyspac i ponoc do konva tyg moge ur. W sumie to fajnie by bylo bo juz sil nie mam. Dzis wizyta u lekarza zobacze co powie.

Witam dziewczyny ja siedze pod gabinetem i czekam na wizyte , czop nadal schodzi skurczy nie mam tylko tepe strzaly bolu w kregoslup... wizyte opisze juz w odpowiednim watku...
Milego dnia dziewczyny zycze ...

Tak sobie weszłam na watek listopadówek a tam cisza :) Czyli u nas końcówka grudnia i styczeń tez pewnie będą w wirze zajmowania sie maluszkami :)

koriander - czy skoro jeszcze czekamy aż sie rozpakujesz, to możesz wrzucić liste rozpakowanych mam do odpowiedniego wątku? tego bez komentarzy tak w miare chronologicznie? :D czy to każda z mam ma się sama dopisać?

reklama
Tiluchna SUPER! Gratulacje!!! Czekamy na więcej informacji! Super, że szybciutko "poszło" :-)
Polcia powodzenia na wizycie
lucere no pewnie tak. U nas w ogóle dopiero 3 grudnia, a już ile Maluszków wyklutych :-)

Do góry