reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam z rana. Ja przy Bartku też octenisept używałam i szybko pępek odpadł.
Ja dziś rano miałam trochę podbarwionego śluzu miałam i trochę mnie przeczyszczało i ból brzucha jak na miesiączkę.
Bartuś szczęśliwy bo Mikołaj był :-D przybiegł do mnie pokazać co dostał. W przedszkolu bal dziś mają i wszystkie szkraby w czapkach Mikołaja. Po południu też idziemy na bal do spółdzielni :-)
U nas od wczoraj silny wiatr. Przywiał do nas zimę ze śniegiem :-( Dmucha ciągle tak że firanki przy zamkniętych oknach latają :-(

reklama
Witam.Nocka taka sobie na samym cycu to co dwie godzinki wstawanie ale ok.
Jak o 4 wstał to zasneliśmy ok.7 potem ok.10 pobudka na jedzonko przebranie i teraz zasnał.
Muszę smoczek zmienić bo mam z avantu a on go niechce chyba kupie nuk jak Kamil miał bo mały przy cucu zasypiać chce:eek::eek:

Dziś mikołajki mój straszy synuś wróci z męzem wieczorem i prezenty juz czekac beda powiem mu ze mikołaj był juz ale jego nie było i zostawił prezenty bo sie spieszył do innych dzieci.
U Nas teraz tez szybko odpadł pępuszek bo we wtorek a Kamilowi z dwa tyg tak zeszło...

koriander - hahah sikam ze smiechu ;) odeszly mi wody i ide konczyc obiad;) stoicki spokoj ... dobra mama z Ciebie skoro jeszcze o obiedzie myslisz w takiej chwili :)) powodzenia !!:*

Koriander! trzymaj się dzielnie ale prezent cudowny na mikołaja dostaniecie! Ja tez na dziś miałam termin porodu a ty Staś ma już 18 dni;-)
malutka80 to poród już tuż tuż !;-) Fajne te bale macie;-)
oregano ja mam ten sam laktator tyle że ręczny i faktycznie zajechać się można.. no ale ja tak 2 razy dziennie odciagam jak mam nawał więc tragedii nie ma ;-)

hej

ale wichury
:szok:

a u mnie u synka pępek odchodził równe 6 tygodni...i odszedł w Mikołajki pamiętam w niedzielę 6 grudnia (25 padziernik niedziela poród) a w piatek 4 grudnia jak była położna u mnie to dała mi skierowanie do szpitala na chirurgie bo już za długo odchodził...a przecierałam roztworem ze spirytusem który dostałam w szpitalu od położnych już zrobiony...ale miałąm stracha że muszę na tą chirurgię z nim jechać...a tu Mikołaj zadziałał chyba wtedy ..patzre rano a ten kikucik w pieluszce hihi

Koriander no w koncu kobito !!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D aby szybko i sprawnie

małego zaprowadziłam na Mikołajki ,rano dostał prezencik też ucieszony bo wymarzony hihi :-) męzuś ten ucieszony bo znalazł w łazience i się nie spodziewał
:-Da mi się dostały pierniczki które wrąbałam o 6 rano ( to się rozbujał ten mój "mikołaj":-D)

jem pizzę ...o 11 też mam odpały
:-D

Koriander przeoczyłam Twój post :-(
Trzymam kciuki żeby szybko poszło :-D czekamy na dobre wieści.
Ja leżę. Nic mi się nie chce a planowałam posprzątać. Za oknem zamieć śnieżna i wichura okropna.

reklama
Do góry