Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
uuuuf, też bym się już chciała rozpakować. u nas cisza i spokój, wszystko zamknięte na cztery spusty, mała cicha i spokojna, nigdzie się nie wybiera.. mi kazali dwa razy w tygodniu na ktg, a tydzień po terminie do szpitala (nie wiem czy w związku z moją cukrzycą, czy taka jest procedura). a ja już bym chciała, już, no!;-)
czyli coś czuję, że jutro przywitam się z KTG dzięki za odpowiedź
i w sumie jeszcze o jedno chciałam zapytać, czy możliwe, ze czop śluzowy może odchodzić "na raty" ? gdzieś już czytałam o tym na forum ale nie wiem gdzie to było..
Tiluchna witaj na nowo hehe cayoka ja myślę, że jak Maluch nie będzie gotowy, to seks, schody, zakupy aani nic innego nie pomogą. NIESTETY...
Ja dostałam skierowanie do przychodni i ginek kazał mi się umówić na ktg w dn terminu, bo mówi, że na izbie to będę długo czekać, więc się zapisałam na poniedziałek 23, ale mam nadzieję, że nie dotrę na nie hehe
a to na kiedy Ty masz termin, bo patrzę, że na wg suwaczka masz jeszcze tydz? tigi no mi po terminie kaał co dwa dni latać na ktg i też 7 do 10 dni po terminie kładą do szpitala! A Ty na kiedy masz termin? Kogasica gratuluję i zazdroszczę