reklama

mamusie grudniowe:)

a ja jestem młoda, wygladam na 20 lat i mam lans głeboko w odbycie :)

swoją drogą dziecko to taki dziwny wehikuł czasu, raz czyni mnie 40letnią babą matka polska a drugi raz daje powera, młodzieńczą siłę 18stki

hmmm :dry:

reklama
OK - wzystko nadrobiłam :tak:
Wczoraj po poludniu ch uj strzelił neostrade! :wściekła/y: walczyłam do 2:00 w nocy i nic ! Dziś na szczęscie sie uruchomila . Nie wiem , co mnie pokusiło , zeby korzystac z uslug TP :wściekła/y: ( heheh pracowałam tam kilka lat temu i poznalam na wylot te ich machlojki ) :tak:

Skoro jeszcze śpicie , to ja też wracam do wyrka :tak:;-)
Buziole i milej sobótki ! :-)

Ditka jeśli chodzi o nasze spotkanie z Sugar to za dużo napisać nie można bo ja już byłam po zakupach i przez przypadek tzn. zobaczyłam buzza i chciałam Tomkowi pokazać jak spcerówka wygląda i to w fajnym czerwonym kolorze i patrze na ludzików co siedzą obok i coś mi znajomymo wyglądają:dry:patrze a to Sugra z Szymonem i malusi słodki Igyy a w buzzie no i długo nie myśląc Olivierka pod pache i jade schodami w dół. Podchodze a Panna Sugar zlekka zaskoczona o nie bardzo wie o co kaman:-pno to się witam przedstawiam i sie sytuacja wyklarowała:-Dzamieniliśmy dosłaowinie kilka zdań bo T czekał i mały był przed jedzeniem a więc występowało ryzyko, że mi się rozedrze jak stare prześcieradło i nie dam rady go uspokoić:-pno i ja ogólnie Lasencje oceniam bardzo pozywtywnie:tak:Szymon widać, że kontaktowy i wesoły facet no a Igyy ślicznioch normalnie:tak::tak:

acha Sugar trampek się w torbie z zakupami znalazł:-p

No i to by było na tyle:cool2:

Dzisiaj miałam się oczywiście wyspać T miał poskładac sterte ubrań a tu godzina 7 minut 30:-ppobudka cichy nie poskładane, burdel na kółkach normalnie!! I do tego nic na śniadanie nie ma:wściekła/y: Ale się wyluzowałam zasiadłam do kompa i czekam spokojnie na rozwój sytuacji:eek:

Wszystkiego naj naj dla Mariczki!!!
Anita, u mnie zwykle 6-7 jest godziną wstawania :sick: Jak pośpi do 8:00 to święto.
Dziś dość długo, do 7:00 spał :-p

reklama
Ja dziś oczy na zapałki - młoda nie spała od 1 do 4 a ja razem z nią:baffled:
Już druga noc, no gówniara jedna:wściekła/y:

sa_raa - hehe, ja to w ogóle nie wiem, czemu wy się wcześniej ine spotkałyście jak wy prawie z jednego miasta:confused:
trójmiastki już Koło Gospodyń Trójmiejskich zdążyły założyć a te nasze stoliczanki to proszę - w H&Mie dopiero na siebie wpadły:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry