reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ide w slady nonka :sick:
sie cos niewyspalam, demyt

a mialam sie kapac
fakim

aha, tak z innej manki - czy mozna jakos zablokowac witryne? czesto wchodzimy na chinskie (hyhy) strony z moim menem i jakos wiecznie nam sie wgrywa chinese navigation, to raz, a dwa, ze jakas gowniana witryna (ale nie zadne seksy, hehe) wpisuje mi sie w ulubione i jako strona glowna, demyt. nie wiem, jak to zmienic. i mam takie chinskie szlaczki w polu adresu url. wiecie, co mozna z tym zrobic? np. w ghostwallu, jest taka opcja?

Aenye na pierwsze pytanie nie odpowiem, na drugie, jezeli uzywasz explorera to w narzedzia-->opcje internetowe-->strona glowna --> wpisz sobie np www google.pl i OK mysle ze moze tam macie zapisane np adres tej strony, albo biezacej i sie pierniczy non top.

jaką macie przeglądarkę?

Polecam firefoxa i dodatek adblock plus - wtedy ogólnie rzecz biorac masz kontrolę nad blokowaniem każdej strony i osobno każdego elementu strony. Też jak jakieś ścierwo chce się dodać do ulubionych albo jako główna (skryptem w tle) to ci wyskakuje że coś chce się dodać i czy blokować. Ładnie działa.
W eksplorerze też niby to wszystko jest (mam w labie) ale działa jakoś bardziej koślawo.

reklama
nonek gratuluje!!
teraz jeszcze torche pojęczy bo jednki przeważnie dwie na raz:eek:\

ja mam i mozille i explorer i oba lubie

u nas nie pada ale pogoda i tak do du.. słońca nie ma
jak ja takich dni niecierpie:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry